Lifestyle

Horoscoop juni 2020: wat brengt deze maand jou?

Nieuwe maand, nieuwe kansen. De sterren hebben elke maand weer nieuwe verrassingen voor jou in petto op gebied van school, werk, liefde, vriendschap en gezondheid. Ben jij ook zo benieuwd wat de maand juni jou gaat brengen? Lees dan de Girlscene horoscoop!

Tweelingen 22 mei - 21 juni 
Vorige maand stond jouw leven op een soort van turbostand, er gebeurde op dat moment zoveel in je leven da jij het zelf bijna niet meer kon bijhouden. Gelukkig heb je ondanks de drukte nog wel veel leuke dingen kunnen doen, maar deze maand is heel relaxt. Je kan je agenda helemaal zelf inrichten, maar je hebt geen verplichtingen. Een dag niksen klinkt dan ook best goed toch? 

Kreeft 22 juni - 22 juli
Vorige maand zijn er genoeg leuke dingen op je pad gekomen. In de maand juni zal dit helaas niet het geval zijn. Je zal deze maand meer tegenslag krijgen dan dat je gewend bent. Niet getreurd! Juni heeft maar 30 dagen, wie weet is juli daarna weer een top maand. 

Leeuw 23 juli - 22 augustus
De maand mei was voor jou absoluut geen succes, maar gelukkig is die nu voorbij. In juni gaat voor jou de zon weer lekker schijnen. Letterlijk en figuurlijk..;) Vorige maand zat je niet helemaal op een lijn met je lover, maar juist daardoor is jullie relatie nu sterker dan ooit en dat ook nog eens rond deze tijd. Let's get that summer started!

Maagd 24 augustus - 23 september
Juni is de maand dat iedereen inmiddels wel weet dat ze niet zomaar over jou heen kunnen lopen. Iedereen weet hoe ze met jou om moeten gaan en dat maakt het leven veel makkelijker. De girlpower die jij vorige maand hebt getoond ,heeft dus echt geholpen. 

Weegschaal 23 september - 23 oktober
In mei lag jouw focus vooral bij het verbeteren van vriendschappen. Die zijn inmiddels super sterk geworden en we kunnen dus wel zeggen dat je missie geslaagd is. Het is deze maand tijd om weer wat nieuwe vriendschappen op te bouwen. Stel je dus open voor anderen. 

Schorpioen 24 oktober - 22 november
Het houdt maar niet op! Vorige maand was jij al aan het stralen en het wordt deze maand alleen nog maar meer. De zomertijd lijkt jou dan ook echt goed te doen. Wishing it could be summer all year!

Boogschutter - 23 november t/m 22 december 
Jij hebt afgelopen maand iemand ontmoet waar je erg gek op bent. Jullie leren elkaar steeds beter kennen en ontmoeten langzamerhand zelfs al elkaars vrienden. Wie weet kan jij aan het eind van deze maand wel zeggen dat jij officieel in love bent. 

Steenbok - 22 december t/m 20 januari
In de maand mei mocht je helemaal jezelf zijn en alles zeggen wat je wilde, maar in deze maand is dat niet het geval. De laatste maand voor de zomervakantie is in gegaan en iedereen is daar aan toe. Als jij deze maand alles er uit floep wat je wil, kan dit dus weleens verkeerd vallen bij iemand. 

Waterman 21 januari - 18 februari 
Love is in the air. Oh nee we bedoelen love is in the water... De maand juni staat helemaal in het teken van liefde! Ben jij nog een single lady, dan is de kans groot dat dat aan het eind van deze maand niet meer het geval is. Cupido komt even buurten..;)

Vissen 19 februari - 20 maart
Vorige maand kwam je erachter welke vriendschappen veel voor je betekenden en welke juist helemaal niet. Deze maand heb jij dus alleen nog maar vrienden op wie je echt kan bouwen. Is dat geen fijn gevoel? Probeer deze maand dan ook alleen maar leuke dingen te doen met je dierbaren. 

Ram 21 maart - 20 april
In deze maand zal je merken dat je je veel ontwikkelt. Relaties die de afgelopen tijd niet zo goed waren, die worden verbeterd. Dat kunnen vriendschappen zijn maar ook een liefdesrelatie. Het kan dus zomaar zo zijn dat jij binnenkort de liefde van je leven ontmoet of dat je die eigenlijk al heel lang kende. It's all about love!

Stier 21 april - 21 mei
In deze maand ga jij een stap verder in je leven. Dat kan op het gebied van je werk, school of je persoonlijke leven zijn. Je groeit over je angsten heen en dat zorgt ervoor dat jij veel meer straalt, daardoor stappen mensen veel sneller op je af. Shine bright like a diamond.

Lees hier in welke reality-serie jij thuis hoort volgens je sterrenbeeld

Bron: Paravisie.nl | Beeld: iStock

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved