News

Deze Pretty Little Liars-actrice is zwanger

In Pretty Little Liars heeft Allison DiLaurentis al twins met Emily, maar in real life liet een baby nog even op zich wachten. Tot nu, want op Instagram deelt actrice Sasha Pieterse het nieuws dat ze in verwachting is. De reden dat ze dit gisteren deelde, had een hele bijzondere betekenis.  

Sasha Pieterse kondigt zwangerschap aan via Instagram

Sasha maakte woensdag bekend al vier maanden zwanger te zijn. Dit is volgens haar het perfecte moment om het nieuws te delen, omdat ze op deze dag ook haar tweede huwelijksjubileum viert. Op de foto kust hubby Hudson Sheaffer haar babybuik en is duidelijk te zien dat ze al een tijdje op weg is. “We hopen dit lieve mensje in oktober te verwelkomen”, staat er onder de foto. “Vandaag zijn we twee jaar getrouwd en er is geen betere moment om onze blijdschap te delen dan op de dag dat onze levens voor altijd veranderden (de eerste keer dan). Moeder zijn is mijn favoriete rol.” Daarnaast bedankt ze haar Hudson voor de afgelopen periode. 

View post on Instagram
 

De andere Pretty Little Liars reageren op zwangerschap Sasha Pieterse

De collega’s van Pretty Little Liars feliciteren Sasha met dit nieuws. “Ik ben zo blij voor jullie!”, reageert Lucy Hale en “Ik hou van jullie ik hou van jullie ik hou van jullie”, deelt Ashley Benson. Troian Bellisario is erg enthousiast over dit nieuws en zegt dat de baby gelukkig mag zijn met zijn ouders. Cute!

Pretty Little Liars komt terug met een reünie. Zo kun jij erbij zijn.

Beeld: Getty Images

Must reads 👀