Coty Beauty persdag

Beauty door Redactie

Donderdagochtend vroeg stapte ik (Eline) de trein in om naar de persbijeenkomst van Coty Beauty te gaan. Dit grote bedrijf vertegenwoordigt veel beautymerken en dit keer was het tijd voor de nieuwe beautylijn van NYC, Miss Sporty en Rimmel en de nieuwe geurtjes van Playboy, Esprit en Guess.

Dit najaar komen er weer allerlei nieuwe producten op te markt. Iedere maand komt er wel een nieuw parfum of beautyproduct uit en tijdens de persbijeenkomst lieten ze zien welke producten dit allemaal zullen zijn.

Rimmel review

NYC komt eind deze zomer met heel veel nieuwe producten. Zo hebben ze vier soorten foundation, voor iedere huidskleur een, zes verschillende kleurtjes lipgloss en drie lipstains. Ik heb de rode lipstain zelf getest en ben er erg blij mee. Door het dunne kwastje breng je 'm heel makkelijk aan en na een avondje drinken, zat de rode kleur er nog steeds goed op. NYC is een betaalbaar merk en levert goede kwaliteit.

Rimmel review

Rimmel review

Rimmel is geïnspireerd op het Londense nachtleven en dat zie je ook zeker terug in alle reclamespotjes (denk aan de Britse vlag). Dit najaar komt er een lijn rondom Kate Moss uit en zal bestaan uit een lippenstift, verschillende kleurtjes nagellak en een mascara. De mascara heeft een borsteltje die we al eens eerder bij Givenchy zagen en zorgt ervoor dat je heel veel volume in je wimpers krijgt.

Rimmel review

Playboy heeft een nieuwe geur voor mannen en vrouwen gemaakt. Als je aan Playboy denkt, denk je al gauw aan mooie mannen en vrouwen, zwoel, warm en verleidelijk. Dat is precies waar zij aan dachten toen ze dit geurtje maakten. Het is een hele zoete geur en eerlijk gezegd moet je daar wel van houden. Ik ben niet zo'n grote fan van hele zoete geuren, maar ben jij dat wel, dan is dit geurtje ideaal want hij is ook niet zo heel duur.

Rimmel review

Het parfum van Esprit voor mannen en vrouwen is een frisse, luchtige geur. Het flesje is klein en heel schattig. Het is een vrij neutrale geur waardoor veel mensen hem waarschijnlijk erg lekker vinden ruiken.

Rimmel review

Misschien ken je de reclames van Guess wel. Een hele mooie man, een wit strand en veel bloot. Deze geur, alleen voor mannen, is een sterke en krachtige geur, net zoals de man op de posters. Daarnaast heeft het nagellak merk Sally Hansen haar oude producten vernieuwd. Met een nieuwe formule en een nieuw flesje, hebben ze hun nagellak verbetert en ervoor gezorgd dat de nagellak nog beter blijft zitten.

Rimmel Revieuw

Het was een erg gezellige ochtend en leuk om alle nieuwe producten te zien. Het is alleen nog even wachten totdat ze in de winkels liggen..

Welke beautyproducten gebruik jij het liefst?

Door Eline