News

Love Island’s Lisa en Victoria delen geheimen over hun Love Island-avontuur

Zonnen, roddelen, stoute challenges en 24/7 omringd zijn met jonge knappe singles. Zo zag een normale dag eruit in het Love Island villa. In het nieuwste Youtube filmpje van ex-deelneemster Lisa blikt ze samen met Victoria terug naar die goede tijden en onthullen ze dingen die wij als kijker nooit wisten. 

Love Island geheimen van Lisa en Victoria

In het filmpje is te zien hoe Victoria en Lisa samen een Mcdonalds Mukbang houden. Terwijl de twee besties genieten van hun frietje en milkshake, delen ze aan elkaar hun celebrity crushes en favoriete tv-series. Wanneer ze het over zoenen hebben, mag Love Island natuurlijk niet ontbreken. Victoria verklapt dat Ziggy te veel rondjes draait tijdens het zoenen. Wat de meiden het meest jammer aan Love Island vonden was dat ze niet zoveel alcohol mochten drinken. ‘Het was altijd mooi weer, leuke jongens om je heen, het zou dan leuker zijn geweest als je een wijntje of cocktailtje ernaast had’. Ook Victoria denkt dat het seizoen spannender zou zijn geweest als er meer drank was. Achteraf zijn Victoria en Lisa blij dat ze uiteindelijk niet gewonnen hadden. ‘Geld is leuk, maar er ligt toch een bepaalde druk op je’. ‘Als het na een week uitgaat, hebben mensen meteen een bepaalde mening over je.’

Love Island’s Lisa en Victoria werden gepest

Naast lachen om de gênante momenten die ze beleefd hadden, bespraken ze ook serieuzere onderwerpen zoals pesten. Zo vertelt Victoria dat ze op de middelbare school flink gepest werd, omdat ze te veel make-up droeg. In pauzes at ze daarom vaak haar lunch op de wc. Ook voor Lisa was de middelbare school geen makkelijke tijd. ‘Vroeger was ik heel stil, mensen vergaten mij gewoon’ vertelt ze.

Check het hele filmpje hier 

Watch on YouTube

Bron: Lovereality.nl | Beeld: iStock

Must reads 👀