Review: Chubby Sticks by Clinique

Beauty door Redactie

De Chubby Sticks van Clinique, je hebt ze een tijdje geleden al voorbij zien komen met een winactie. Maar nu zijn jullie natuurlijk benieuwd! Zijn ze echt zo veelbelovend en is het fijn voor de lipjes? De Chubby Sticks zijn ondertussen getest, lees je mee?

Wij hebben samen met Beautyscene een aantal lezeressen ontzettend blij gemaakt met deze Chubby Sticks. Helaas hebben wij van onze winnaressen tot heden toe nog niks gehoord. Maar de winnaressen van Beautyscene willen met alle liefde hun ervaringen met jullie delen. Wij zijn benieuwd!

chubby
Deze lipbalsem is in een handige potloodvorm en ziet er daarom ontzettend leuk uit.

chubby
Chubby Sticks Whole lotta honey, Megan melon, Chunky cherry en Graped-up.

chubby
Nogmaals in dezelfde volgorde.

Sanne:Ik vind Mega Melon & Chunky Cherry de mooiste kleuren. De sticks voelen aan als een lipbalsem, mijn lippen worden er heerlijk zacht van, ze geven de kleur af van een lipstick, mooi fel met een beetje glans! Ze blijven tot drie uur zitten met een mooi kleurtje. Leuke verpakking, handig om mee te nemen. Ik vind dit echt een super product en ben fan!’

chubby

Sharon: ‘Ik mocht voor Beautyscene de Clinque Chubby Sticks reviewen. Ik kreeg de Sticks in de kleuren Mega Melon,Graped-up en Chunky Cherry, de laatste draag ik op de foto. De Chubby Sticks zijn getinte lippenbalsempotloden en omdat het potloden zijn brengen ze erg fijn aan, je kunt er heel gemakkelijk je lippen mee 'inkleuren'. De romige textuur van de Stick is lekker voedend, ze voeden je lippen waardoor ze heel zacht worden en ze geven je lippen gelijk een leuk kleurtje. Ze blijven vrij lang zitten en het bijwerken gaat ook lekker makkelijk! Ik ben fan van de Chubby Sticks, ze werken fijn, hebben een leuk kleurtje en ze zijn erg fijn om mee te nemen.’

chubby

De Chubby Sticks maken je lippen extra zacht en glanzend door ingrediënten zoals shea- en mangoboter. Ze zijn makkelijk aan te brengen op je lippen en je hoeft ze, ondanks dat ze eruit zien als potloden, niet te slijpen. Je draait gewoon aan het onderkantje en you are ready to go! Ze zijn in zes kleuren te koop voor € 17,- per stuk.

chubby

Hou jij van een subtiel kleurig glansje op je lippen? Dan zijn deze Chubby Sticks erg fijn en ideaal voor jou. Ze zijn verkrijgbaar via de webshop van Clinique! En wil je meer informatie? Bekijk dan de Facebook-pagina van Clinique.

Ga jij de Chubby Stick ook halen?

Bron: Beautyscene

Door: Jitske