Lifestyle

Nieuwe telefoon nodig? Dan is een refurbished smartphone wat voor jou

Een leven zonder smartphone, kan jij het je nog herinneren? Als je wakker wordt, is het eerste wat je doet checken of je berichtjes van je bestie hebt gemist en of die ene cutie nog een nieuwe foto op Insta heeft gepost. Is dit herkenbaar voor je en ben jij binnenkort toe aan een nieuwe telefoon? Misschien is een refurbished smartphone dan wel iets voor jou. Hou je direct geld over om nog meer leuke dingen te doen. Let’s go!

De refurbished smartphone: wat is het? 

Don’t worry, een refurbished smartphone is niet hetzelfde als een willekeurige tweedehands telefoon die je via Marktplaats op de kop tikt. Je hebt juist hele toffe modellen beschikbaar, zoals de iPhone 7. Refurbished smarpthones zijn gebruikte telefoons die worden opgeknapt en daarna opnieuw in de verkoop gaan, maar dan wél een stuk goedkoper natuurlijk. Super handig! Slim is om even een check te doen bij je telefoonprovider. Als jouw contract bijvoorbeeld bijna afloopt, wil jou telefoonaanbieder je waarschijnlijk maar al te graag als klant houden en zullen ze je dan ook een fijne aanbieding doen. Even bellen dus! Op deze manier heb je zonder al te veel moeite elke maand wat extra te besteden.

Zo kies je de beste refurbished smartphone

Wanneer je bij KPN kiest voor een refurbished smartphone, dan hoef je niet bang te zijn dat je een telefoon krijgt in een onsexy model waar je vader nog niet mee rond zou lopen. iPhones vind je júist in de collecties. Hoewel dit dus een opgelapt model is, zitten hier zeker ook genoeg specificaties in, zoals een goede camera en batterij. Niets zo vervelend als een telefoon die er halverwege mee stopt, right? Handig ook als je gewend bent om je door het leven te verplaatsen via Google Maps. Vind je het heerlijk om de mooiste foto’s te schieten met een fijne camera in je toestel en is de verslaving op Instagram real? In dit geval is het handig om te kijken naar een smartphone die echt gericht is op het maken van de beste foto’s. Als je niet echt veel bezig bent met fotograferen, is het wel zonde om zoveel geld te besteden aan een telefoon met een heleboel speciale fotografie specificaties. 

Een refurbished smarthone bij KPN

Ook krijg je er bij KPN een heus Keurmerk Refurbished bij, dan weet je dat het écht goed zit met de kwaliteit van zo’n gebruikte telefoon. Een soort APK voor je telefoon. Zitten er nou toch meer gebruikssporen aan je telefoon dan heb je gelukkig twee jaar garantie, handig! Mocht je toch meer behoefte hebben aan een nieuwere versie in je pocket, dan is de refurbished iPhone 8 ook een optie. Fijn dus als je verslaving hartstikke real is, maar je liever geld bespaart voor andere leuke dingen. 

Beeld: iStock

Must reads 👀