Beauty

DIY: De nieuwe najaars beautylook!

14

Het najaar staat weer voor de deur… De bomen beginnen te verkleuren en het wordt steeds maar kouder, brrr! Zuchtend verruilen we onze zonnebrand en zomerse beautyspulletjes in allerlei knallende kleurtjes voor… Ja, waar verruilen we ze eigenlijk voor? Wil Jij helemaal up-to-date zijn met de najaarstrends? Kijk dan maar even mee!

Zeg maar vaarwel tegen de felle neontinten, want de najaarskleuren zijn zachter. Niet getreurd, ook deze kleurtjes knallen op hun manier. Volle en warme tinten op je ogen en lippen gecombineerd met sprekende wenkbrauwen. Dit najaar gaat het alleen nog maar om mooi en vol!

beautylook

Zo zullen we dit najaar veel volle en sprekende wenkbrauwen zien. Hou je eigen wenkbrauwen dus ook extra vol en laat ze spreken. Combineer je sprekende wenkbrauwen met kleurrijke en mooie ogen. Niets spreekt meer dan een gezichtje met volle wenkbrauwen gecombineerd met knallende ogen.

Je lippen houdt je subtiel met een donkere kleur of een verzorgende gloss. Subtiel maar extra verzorgd, want dat verdienen ze je lippen wel deze winter.

Zie jij het al voor je? Je nieuwe najaarslook? Om deze look te verwezenlijken zijn wij op zoek gegaan naar een handig stappen plan om heel simpel een blikkenvanger te zijn. Deze winter wordt een top winter!

Het stappenplan vonden we van het make-up merk LOOkX. Met een leuke najaarslook die ze heel simpel uitleggen in een stappenplan. Zo breng jij heel makkelijk jouw sprekende look aan.

Look 1 is de velvet fashion look. Sprekende blauwe ogen met knallende subtiele, maar volle lippen.

velvetvelvet

Het staat allemaal wel heel mooi beschreven, maar wil jij liever zien hoe alles te werk gaat? Dan hebben wij een filmpje voor je! Hier worden alle stappen, stap voor stap doorgenomen zodat jij het samen met dit stappenplan heel makkelijk een leuke beautylook maakt!

Ben jij helemaal weg van deze beautylook en zou jij het ook graag willen proberen? Dan zou je dat kunnen proberen met de nieuwe producten van LOOkX die in dit stappenplan en filmpje zijn gebruikt. Ze bieden vier verschillende kleuren metallic oogschaduw in de kleuren paars, bruin, groen en blauw. Zo heeft iedere gelegenheid zijn eigen kleur.

Deze oogschaduws zijn te koop voor € 7,55. Je ooglook maak je helemaal af met de eyeliner € 17,35. Verder bieden ze twee intense lipsticks voor € 15,50 en extreem verzorgende lipgloss voor € 17,95, speciaal voor de wintermaanden.

makeup

Ga jij deze look ook proberen?

Door: Jitske

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved

Plaats een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook

14 reacties

 • 6 jaar geleden bentebmb

  het is wel heel mooi maar doordeweeks draag ik gewoon een dun lijntje eyeliner dat is alles.

  ik vind dit mooi met feestdagen

 • 6 jaar geleden J

  Het is heel mooi voor als je een bijzondere dag.

  maar iemand tips voor een doordeweeks schooldag?

  LOVEx

 • 7 jaar geleden TheFinal

  Wel mooi voor als je dagelijks make-up opdoet, om het dit seizoen zo aan te pakken. Maar ik doe alleen mijn wenkbrauwen dagelijks, met af en toe wat eyeliner. Dus too much voor mij.

 • 7 jaar geleden iheartME

  Leuk voor af en toe, maar ik zou toch wat meer evenwicht zoeken door óf de lippen nude te doen óf bruintinten op de ogen te gebruiken Persoonlijk hou ik heel veel van experimenteren met make-up, dus het boeit mij vaak vrij weinig wat "teveel make-up" is. Meestal (lees: als ik lui ben) hou ik het toch bij mijn winged eyeliner, mascara en highlighter.

 • 7 jaar geleden Jade

  veeeeel te heftig voor mij , doe mij maar subtiele make-up (;

 • 7 jaar geleden xIriishh

  hmmmm burgundy lips is ok? YESSS <3

 • 7 jaar geleden Norine

  wel mooi maar om dat nou elke dag te doen duurt te lang & dat vind ik persoonlijk een beetje te veel makeup. ik gebruik elke dag een wenkbrauwpotlood, beetje kleurende creme voor op mijn pukkeltjes (als ik die dan heb, meestal wel helaas), mascara, huidskleurige oogschaduw die 3 tinten lichter is dan mijn ogen & een beetje kleurige labello. klinkt veel maar ik ben binnen 12 minuten klaar !

 • 7 jaar geleden patricia

  Ik vind het voor een avondje stappen ofzo best leuk, maar niet om elke dag naar school/werk. Daarvoor vind ik m een beetje to much.

 • 7 jaar geleden Julie

  nooope

 • 7 jaar geleden Lisa

  ik zie me zo niet naar school gaan beetje te veel make-up xD

 • 7 jaar geleden Golddust

  mooi

 • 7 jaar geleden LOVETRULY

  Ik zou dit zelf niet doen, teveel make-up..

 • 7 jaar geleden emilie

  uhm..voor mij is het echt veel te heftig

 1. 1