News

Hebben: je koopt nu een opblaasjacuzzi (met massagefunctie) voor 7 personen bij de Lidl

Een jacuzzi in de tuin, wie droomt er niet van? Nou, dromen kunnen werkelijkheid worden, want de Lidl verkoopt er nu weer eentje. En niet zomaar eentje, maar we hebben het over een opblaasjacuzzi voor maar liefst 7 personen. De kans zit er dik in dat we deze zomer niet in het buitenland komen, dus dan moeten we maar vakantie vieren in eigen land. Makkie, met deze heerlijke jacuzzi ;-).

Lekker in het bubbelende water liggen, terwijl het buiten steeds frisser en donkerder wordt. Jacuzzi's zijn razend populair, maar helaas zit er een behoorlijk prijskaartje aan. Daarom is het altijd weer fijn als er een aanbieding voorbijkomt. De opblaasjacuzzi van de Lidl heeft alsnog een prijskaartje, maar het is toch wel echt een goede aanbieding als je je bedenkt dat de jacuzzi geschikt is voor 7 personen. De jacuzzi kost namelijk €549. Op vakantie gaan zit er hoogstwaarschijnlijk niet in, dus als jij geld had gespaard voor deze zomervakantie: dan is het misschien een beter idee om dat bedrag te besteden aan deze opblaasjacuzzi met massagefunctie(!).

Opblaasjacuzzi van de Lidl

Zoals je al uit de naam kunt halen, kan de jacuzzi worden opgeblazen. Ideaal, als je - al zouden wij niet weten wat hier een goede reden voor is - de jacuzzi soms op wilt bergen. Je koopt de jacuzzi in de filialen van de Lidl, of via de website. Helaas is de jacuzzi inmiddels al zó populair, dat 'ie online uitverkocht is. Misschien heb je geluk en heeft het filiaal bij jou in de buurt er nog een aantal op voorraad, maar anders moet je de website goed in de gaten houden.
jacuzzi opblaasjacuzzi lidl
Bron: Lidl | Beeld: iStock, Lidl

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved