Beauty

How-to: Catwalklook van Scarlett Johansson

17

Je hebt Annemiek al een paar keer voorbij zien komen met bijvoorbeeld het artikel 'True Beauty'. Hier beschreef ze dat ware schoonheid van binnen zit. De komende tijd zal ze steeds meer artikelen voor Girlscene schrijven. Deze keer laat ze jou door middel van een filmpje zien, hoe jij de catwalklook van Scarlett Johansson namaakt! Benieuwd? Kijk maar mee...

annemiek

Va-va-voom! Mijn mond viel lichtjes open toen ik een foto zag van Scarlett Johansson bij de Oscars, waar ze met deze look op de rode loper schitterde. Alsof een prachtige zonsondergang zich op haar ooglid bevindt. Zo ziet ze eruit met haar make-up van oranje en rode kopertinten. Uiteraard wilde ik deze look ook uitproberen, zeker omdat oranje niet een kleur is die veel mensen durven te gebruiken in hun oogmake-up. Een how-to wil ik jullie niet onthouden, dus heb ik een video opgenomen hoe je deze look ook kunt maken. De perfecte herfstlook dacht ik zo!

In de video kun je zien dat ik qua kleuren veel aan het opbouwen ben. Eerst heb ik een naturel kleur van mijn wimpers tot wenkbrauwen aangebracht, vervolgens ietsje boven mijn arcadeboog 'Push Up' van Too Faced. Dit is een glanzende bruine/taupe kleur. Het vervagen is de sleutel tot succes, dus zorg dat je dit alvast voor het grootste gedeelte doet.

annemiek

Verder heb ik een koperachtig pigment gebruikt op dezelfde plek als Push Up en met een blending penseel heb ik vervolgens een felle oranje kleur aangebracht. Hier heb je maar een ietsepietsie beetje van nodig. Als finishing touch heb ik ook nog een beetje pigment glitter aangebracht. Dit scheelt in de kleur niet veel, maar in de glitter wel.

Een zwart oogpotlood heb ik langs mijn onderste- en bovenste wimperrand gebruikt. De onderste wimperrand heb ik wat zachter gemaakt door daar een gouden oogschaduw te gebruiken, die ik tevens bij de binnenste ooghoek heb gebruikt. Met een schoon penseeltje (of nou, hetzelfde penseeltje, maar dan even afgeveegd zodat er geen product meer op de haren zitten) vervaag ik het oogpotlood boven mijn oog.

Geen look kan zonder mascara, dus om extra lange, volumineuze wimpers te krijgen heb ik eerst een mascara basis gebruikt en vervolgens een fijne zwarte mascara. Hello gorgeous lashes!

annemiek

Om de look compleet te maken heb ik een lichte gezichtspoeder op mijn wangetjes gebruikt voor een gezonde blos. Lipstick of een gloss mag natuurlijk ook niet ontbreken, dus heb ik daar een naturel roze kleur voor gebruikt. Een perfecte alledaagse kleur die bij iedere gelegenheid of look past. Wil jij graag wat extra glans? Dan kun je altijd voor een mooie naturel gloss gaan!

Dan nu eindelijk het how-to filmpje waar ik het stap voor stap met je doorneem!

 

Zo, dat is de look! Ik hoop dat jullie het een leuke look vinden en dat jullie iets aan de video zullen hebben. Nog even een fotootje van het eindresultaat...

annemiek

Wat willen jullie de volgende keer graag van mij zien of lezen?

Tot de volgende keer! Liefs, Annemiek.

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved

Plaats een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook

17 reacties

 • 6 jaar geleden Lisa

  Leuk!

 • 6 jaar geleden helloMona

  Leuk!

  Ik stem voor nog meer tutorials en een stash video!

 • 6 jaar geleden tartaarsaus

  Eens met kooskansloos!

 • 6 jaar geleden Sapphire

  Leuk filmpje! Het is misschien wel handig als ze het filmpje bij iets meer daglicht maakt/met een minder gele lamp, want net zoals bij haar vorige filmpje kan je vooral de kleuren niet heel goed zien en is alles heel geel...

 • 6 jaar geleden Jitske

  blacksandals on Sun 21-10-12 22:45

  Ik vind het een beetje raar dat er nu twee dames zijn die revieuws doen en how-to filmpjes. Ik dacht dat Lotte hiervoor was?

  ------------------------------------------------

  Omdat we toch vaak van meiden de vraag krijgen hoe ze het beste make-up kunnen aanbrengen leek het ons leuk eens een keer wat extra how-to filmpjes op de site te plaatsen. Annemiek melde zich aan en ze richt zich, in tegenstelling tot Lotte, op een wat meer 'extremere look'. Zo heeft iedereen een how-to filmpje wat het beste bij haar past !

  Liefs, xx

 • 6 jaar geleden Jasmine393

  Goed filmpje!

 • 6 jaar geleden blacksandals

  Ik vind het een beetje raar dat er nu twee dames zijn die revieuws doen en how-to filmpjes. Ik dacht dat Lotte hiervoor was?

 • 6 jaar geleden Belle

  Iets te heftig, maar wel mooi!

 • 6 jaar geleden Irisx95

  Goed filmpje! Vind de look zelf niet zo heel mooi, maar tis wel goed gedaan als je het mij vraagt

 • 6 jaar geleden fashionfreakaa

  WOW, wat een groot verschil met en zonder make-up.. maar wel keimooi, voor mij teveel gewoon naturel voor mij

 • 6 jaar geleden atthefirsttime

  Jammer van het licht waarbij gefilmd en gefotografeerd is.. Mooier met een natuurlijk daglicht! Verder prima gedaan.

 • 6 jaar geleden YOU

  Jammer, deze had ik al een maand terug ofso op je kanaal gezien. Wel goede look, maar kom dan met wat nieuws.

 • 6 jaar geleden Ville88

  Leuk alleen vind de wimpers slecht gedaan.

 • 6 jaar geleden Anja

  zien is wel makkelijker

 • 6 jaar geleden Squirtle

  Iets te veel, maar wel mooi!

  Je bent zo'n knappe vrouw

 • 6 jaar geleden liselotte

  waauw prachtige look. Voor een feestje vind ik het erg mooi. x

 • 6 jaar geleden 0Merel

  ik vind zoveel makeup niet zo mooi

 1. 1