News

Deze EOTB-kandidaat heeft verleden met Temptation’s Fabrizio

Het wereldje van Ex On The Beach blijkt kleiner dan we denken. Het gebeurt regelmatig dat er exen uit het water komen, die het ook gezellig hebben gehad met anderen uit de villa. Dit zorgt natuurlijk voor extra drama (waar wij enorm van smullen). Zo blijken twee kandidaten van dit seizoen ‘kleurplaat’ Fabrizio erg goed te kennen…

EOTB-Olivia heeft verleden met Temptation’s Fabrizio

In de ‘EOTBDD – Truth Booth’ vertelt Olivia over haar tijd met ‘Fabri’ en het verhaal is nogal bijzonder. Zo blijken Olivia en Julie elkaar ook al te kennen voor het programma, door Fabrizio. “Ik was ergens en Julie moest mij komen ophalen. Ik kreeg een bericht van Fabrizio: ‘Buiten staat deze auto, deze kleur, daar stap je in en je vraagt niks”, vertelt Olivia lachend. Julie werkt in de tattooshop van Fabrizio en vond dit ook een vreemde situatie. Hij had haar de opdracht geven om twee meisjes op te halen en geen vragen te stellen. “Ik zei: ‘Fabrizio, wat ben ik? Taxichauffeur?’ Ik moest ze toen droppen in een ondergrondse garage”, voegt Julie toe aan het verhaal. Ook Laurence zat in de auto, samen met Julie. 

Watch on YouTube

Fabrizio betrapt met ander meisje in Antwerpen

Het ‘sprookje’ van Olivia en Fabrizio eindigt abrupt wanneer ze hem spot met een ander meisje in Antwerpen, terwijl hij beweert ‘te moe’ te zijn om af te spreken. Olivia heeft hem toen, zonder iets te zeggen, overal op geblokkeerd. 

De kans is klein dat ‘Fabri’ uit de zee komt lopen, want hij is gelukkig met zijn nieuwe vriendin. 

Beeld: MTV

Must reads 👀