Review Bourjois: Foundation, concealer & nagellak

Beauty door Redactie

Wij van Girlscene houden wel van een make-up'je eens in de zoveel tijd. We worden dan ook altijd erg happy als er weer een nieuwe make-up collectie door de bus valt, want we schrijven er maar al te graag over! Dit keer de nieuwe foundation, concealer en nagellak van Bourjois!

bourjois make-up review

Het wordt weer winter en de foundation wordt weer uit de kast gepakt. De goedgebruinde huid is (bijna) weg en je begint steeds meer de donkere kringen en wallen te krijgen, zucht! Tijd voor foundation en concealer! Ik, Jitske, stak mijn handen uit de mouwen en besloot het een en ander voor jullie te testen!

bourjois make-up review

Corrigerende concealer stick
De concealer, we kunnen niet meer zonder. Ze camoufleren onze wallen en verlichten onze ogen. Deze concealer corrigeert de donkere kringen om onze ogen en het verdoezelt de roodheden.

Wat vind ik van de concealer?
Ik was erg blij om een concealer in het pakketje te zien, die heb ik namelijk altijd extra hard nodig. Zeker nu de winter eraan komt en mijn huid weer lichter wordt, zie je al snel mijn wallen. Jammer! Back to the concealer: ik vind het heel fijn smeren. Het is totaal niet vet en het verdeelt heel makkelijk.

bourjois make-up review

Wat vind je van het resultaat?
Ik denk dat mijn donkere kringen net iets sterkers nodig hebben, maar je ziet toch een heel subtiel resultaat.

bourjois make-up review

Foundation 123 Perfect
Bourjois heeft een nieuwe foundation ontwikkeld die jou een sublieme en egale teint geeft. Het flesje zegt 1: au Revoir tegen donkere kringen, 2: bye bye vale teint en 3: ciao roodheden! Het helpt alle oneffenheden aan te pakken.

Wat vind ik van de foundation?
Wat me als eerste opviel was de vloeibaarheid van de foundation, het is namelijk veel vloeibaarder dan dat ik gewend ben. Dit smeert super fijn, maar je moet hiermee wel oppassen dat het niet van je hand druppelt.

bourjois make-up review

Wat vind je van het resultaat?
Heel subtiel zie je een egalere huid. Ik heb eigenlijk al een redelijk egale huid van mezelf, dus ik zag weinig verschil. Er was dus ook niet zoveel verschil te zien tussen mijn voor en na foto. Ik zag zelf wel dat mijn huid er net wat natuurlijker en verzorgder uitzag, dus daar was ik erg blij mee.

bourjois make-up review

Een seconden nagellakken
Bij het pakket zaten ook vier nagellakken die binnen een seconde gedroogd zouden moeten zijn. Twee nagellakken hebben een metallic tint en de andere twee hebben glinsterende tinten. De meiden op de redactie testten deze voor jullie uit!

bourjois make-up review

Esmée van Fashionscene: de gouden kleur
“Lakt lekker en glad. Droogt relatief snel en dekt al na twee keer smeren.”

bourjois make-up review

Laura stagiaire bij Ze: de donkergrijze/ zilveren kleur
“Hele mooie kleur! Ik smeer altijd maar een laagje nagellak, dus bij mij dekt deze kleur niet zo heel goed. Toch ben ik er erg tevreden over!”

bourjois make-up review

Kristel stagiaire bij Vrouwen: de bruin/ beige glimmende kleur
“Het eerste laagje dekte niet zo goed, dus ik smeerde er al snel een tweede keer overheen. Na het tweede laagje was ik tevreden over het resultaat. Verder lakt het fijn weg door het brede kwastje.”

bourjois make-up review

Claartje van Ze: de roze kleur
“Ik vond het kwastje heel erg fijn. Normaal vind ik altijd dat je snel ziet waar je de laagjes hebt aangebracht, maar hier zag ik dat niet. Het was een glad geheel.”

bourjois make-up review

Conclusie
Op de redactie zijn we erg tevreden over de nagellak. Hij lakt fijn weg en vooral heel glad. De 'een seconde nagellakjes' zijn te verkrijgen voor de prijs van € 8,50. De foundation heeft een prijs van € 14,99 en de concealer € 7,99. Alle producten van Bourjois zijn te verkrijgen bij parfumerieën en drogisterijen.

Ga jij ook een van deze producten scoren?

Door: Jitske