Beauty

Review Bourjois: Foundation, concealer & nagellak

23

Wij van Girlscene houden wel van een make-up'je eens in de zoveel tijd. We worden dan ook altijd erg happy als er weer een nieuwe make-up collectie door de bus valt, want we schrijven er maar al te graag over! Dit keer de nieuwe foundation, concealer en nagellak van Bourjois!

bourjois make-up review

Het wordt weer winter en de foundation wordt weer uit de kast gepakt. De goedgebruinde huid is (bijna) weg en je begint steeds meer de donkere kringen en wallen te krijgen, zucht! Tijd voor foundation en concealer! Ik, Jitske, stak mijn handen uit de mouwen en besloot het een en ander voor jullie te testen!

bourjois make-up review

Corrigerende concealer stick
De concealer, we kunnen niet meer zonder. Ze camoufleren onze wallen en verlichten onze ogen. Deze concealer corrigeert de donkere kringen om onze ogen en het verdoezelt de roodheden.

Wat vind ik van de concealer?
Ik was erg blij om een concealer in het pakketje te zien, die heb ik namelijk altijd extra hard nodig. Zeker nu de winter eraan komt en mijn huid weer lichter wordt, zie je al snel mijn wallen. Jammer! Back to the concealer: ik vind het heel fijn smeren. Het is totaal niet vet en het verdeelt heel makkelijk.

bourjois make-up review

Wat vind je van het resultaat?
Ik denk dat mijn donkere kringen net iets sterkers nodig hebben, maar je ziet toch een heel subtiel resultaat.

bourjois make-up review

Foundation 123 Perfect
Bourjois heeft een nieuwe foundation ontwikkeld die jou een sublieme en egale teint geeft. Het flesje zegt 1: au Revoir tegen donkere kringen, 2: bye bye vale teint en 3: ciao roodheden! Het helpt alle oneffenheden aan te pakken.

Wat vind ik van de foundation?
Wat me als eerste opviel was de vloeibaarheid van de foundation, het is namelijk veel vloeibaarder dan dat ik gewend ben. Dit smeert super fijn, maar je moet hiermee wel oppassen dat het niet van je hand druppelt.

bourjois make-up review

Wat vind je van het resultaat?
Heel subtiel zie je een egalere huid. Ik heb eigenlijk al een redelijk egale huid van mezelf, dus ik zag weinig verschil. Er was dus ook niet zoveel verschil te zien tussen mijn voor en na foto. Ik zag zelf wel dat mijn huid er net wat natuurlijker en verzorgder uitzag, dus daar was ik erg blij mee.

bourjois make-up review

Een seconden nagellakken
Bij het pakket zaten ook vier nagellakken die binnen een seconde gedroogd zouden moeten zijn. Twee nagellakken hebben een metallic tint en de andere twee hebben glinsterende tinten. De meiden op de redactie testten deze voor jullie uit!

bourjois make-up review

Esmée van Fashionscene: de gouden kleur
“Lakt lekker en glad. Droogt relatief snel en dekt al na twee keer smeren.”

bourjois make-up review

Laura stagiaire bij Ze: de donkergrijze/ zilveren kleur
“Hele mooie kleur! Ik smeer altijd maar een laagje nagellak, dus bij mij dekt deze kleur niet zo heel goed. Toch ben ik er erg tevreden over!”

bourjois make-up review

Kristel stagiaire bij Vrouwen: de bruin/ beige glimmende kleur
“Het eerste laagje dekte niet zo goed, dus ik smeerde er al snel een tweede keer overheen. Na het tweede laagje was ik tevreden over het resultaat. Verder lakt het fijn weg door het brede kwastje.”

bourjois make-up review

Claartje van Ze: de roze kleur
“Ik vond het kwastje heel erg fijn. Normaal vind ik altijd dat je snel ziet waar je de laagjes hebt aangebracht, maar hier zag ik dat niet. Het was een glad geheel.”

bourjois make-up review

Conclusie
Op de redactie zijn we erg tevreden over de nagellak. Hij lakt fijn weg en vooral heel glad. De 'een seconde nagellakjes' zijn te verkrijgen voor de prijs van € 8,50. De foundation heeft een prijs van € 14,99 en de concealer € 7,99. Alle producten van Bourjois zijn te verkrijgen bij parfumerieën en drogisterijen.

Ga jij ook een van deze producten scoren?

Door: Jitske

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved

Plaats een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook

23 reacties

 • 7 jaar geleden Excognitatiom

  de foto's zijn al beter.

  maar misschien is het handig om alle foundationkleuren te swatchen, en ook op een gezicht laten zien.

 • 7 jaar geleden Kimberly

  de reviews worden steeds leuker!

 • 7 jaar geleden xFamouss

  ik was heel erg benieuwd naar de foundation, maar ben niet echt een steek wijzer geworden.. een betere camera zou misschien helpen en het testen op een minder egale huid.

 • 7 jaar geleden Anne

  hoihoi ik heb een (bijna) witte huid en de foundation lijkt me heel fijn maar ik weet niet hoe licht de lichste kleur is? een van jullie wel? en wat is de prijs?

 • 7 jaar geleden patricia

  inderdaad zoals al veel gezegd wordt, ik vind de reviews ook steeds leuker om te lezen! En ik heb hier ook echt iets aan! Ik heb nu toch wel ene beetje de neiging om naar de dichtsbijzijnde winkel te rennen (beetje jammer dat die 5km verderop zit XD) en dan vooral die concealer te kopen! En die nagellakjes!!

 • 7 jaar geleden kietje

  ik wilde die concealer gisteren toevallig net kopen, maar toen merkte ik ook al dat hij niet tegen mijn wallen opgewassen is. wel een goed revieuw

 • 7 jaar geleden Emmely

  De reviews worden inderdaad heel veel beter, er is echter wel iets waar ik me aan stoor bij iedereen die een review schrijft over een product: 'ik vind het een fijne mascara' of 'het heeft een fijn kwastje'. Ja, zo kan ik het ook, maar wáárom is het zo fijn? Wat is er zo goed aan?

 • 7 jaar geleden Anne

  Girlscene, ik vind de reviews steeds beter worden.

  Nog wat opbouwende kritiek:

  Ik denk dat jullie echt een goede camera moeten kopen: een spiegelreflex bijvoorbeeld (als het al een spiegelreflexcamera is, ben ik gewoon veel te kritisch)

  En probeer ervoor de te zorgen dat er op de foto's niet te veel andere lichtinvloeden zijn en probeer steeds dezelfde lichtinval te hebben, want op deze foto's zie ik de kleur van de nagellak toch net niet helemaal goed genoeg.

 • 7 jaar geleden MevrouwCactus

  Wat tips: Ik zou graag voor en na foto's zien, vooral bij een foundation. Of swatches op de hand met alle kleuren. En betere kwaliteit foto's, goede en slechte punten van het product beter uitgediept en een lijst met ingrediënten.

 • 7 jaar geleden Peej

  Dit is helemaal niet zo'n slechte review al veel beter dan toen het vroeger was.

 • 7 jaar geleden Snow

  Ik was best benieuwd naar de foundation maar daar ben ik nu niet veel wijzer over geworden. Misschien de volgende keer een voor en na foto of op de ene helft van het gezicht wel foundation en de andere helft niet, zodat we tenminste het effect op de huid kunnen zien.

 • 7 jaar geleden Jitske

  shopaholicaa27 Wed 10-10-12 16:55

  Girlscene, ik denk dat jullie maar beter geen reviews meer moeten maken...

  -------------------------------------------------

  Fashionandstuff on Wed 10-10-12 16:57

  De reviews zijn hier gewoon niet zo goed..

  -------------------------------------------------

  Wat vinden jullie hier zo slecht aan? Dan kunnen we dat verbeteren. Graag ontvangen we dan jullie punten van opbouwende kritiek in een mailtje naar info@girlscene.nl

 • 7 jaar geleden Julie

  De reviews zijn hier gewoon niet zo goed..

 • 7 jaar geleden Lisa

  Girlscene, ik denk dat jullie maar beter geen reviews meer moeten maken...

 • 7 jaar geleden Irisx95

  Hoe kan je huid er natuurlijker uitzien na een laag foundation......

 • 7 jaar geleden WernerDeWalvis

  Waarom doet Laura maar een laagje xD?

 • 7 jaar geleden Roos

  Jammer dat de foto van de review van de concealer eigenlijk alleen het oog te zien is waardoor ik niet goed kan zien of de concealer goed zit. Wel goed artikel verder.

 • 7 jaar geleden kuzzz

  leuk artikel. Dit moet vaker aub

 • 7 jaar geleden Horizon

  WAAROM doet zij maar een laagje?!

 • 7 jaar geleden nadioozz

  idd goed artikel ! @Chococrunch

 • 7 jaar geleden Chococrunch

  super goed artikel, lekker uitgebreid en persoonlijk! En de producten lijken me ook goed =)

 • 7 jaar geleden Piglet

  Wat een mooie nagellak!

 1. 1