Review: Diamantische looks van L'Oréal

Beauty door Redactie

Een tijdje geleden heb je in Girlscene's Diary twee nieuwe producten van L'Oréal voorbij zien komen. Glinsterende nail-art stickers voor iedereen die eens wat anders wil en lippenstift die jouw lippen laat schitteren als diamanten. Ben jij ook zo ontzettend benieuwd? Lees dan snel even verder!

nieuwe producten loreal

Ik, Jitske, ben helemaal fan van nail-art, maar helaas bak ik er zelf weinig van. Mijn nagels lakken gaat nog wel, aan mijn linkerhand… Toch jammer, want ik zou best wel eens een keer iets anders op mijn nagels willen. Ik was dan ook extra blij toen ik L'Oréal’s nail-art stickers tussen de post zag liggen! Hiermee creëer jij, in het zwart of wit, glimmende nagels met allemaal diamantjes. Bij het pakketje zaten ook twee lippenstiften in de kleuren donkerrood en paars, deze bevatten allebei veel glitters.

nieuwe producten loreal

Color Richie ‘Le nail art’
Je hoeft geen manicure meer te ondergaan om bijzondere nagels te hebben. Nee, met deze stickers kan iedereen nail-art er gewoon opplakken! Het zijn namelijk stickers, die jij op je nagels plakt. Vervolgens heb je bijna een week lang plezier van diamanten op je nagels. 

Wat vind ik van dit product?
Ik was erg benieuwd naar dit product, dus ik wilde de stickers maar al te graag testen! We kregen twee kleuren binnen: wit en zwart. Omdat bij de witte stickers de diamanten niet echt opvielen, besloot ik voor de zwarte te gaan. Ik las de achterkant en kwam erachter dat het niet moeilijk kon zijn, toch? Stickers plakken, omvouwen en afvijlen.

nieuwe producten loreal

nieuwe producten loreal

nieuwe producten loreal

Hoe lang duurde het om de stickers aan te brengen?
Het ging inderdaad vrij simpel om de stickers erop te plakken. Soms moest ik ze nog even een keertje eraf halen omdat ze niet helemaal recht erop zaten, maar dat maakte niet uit, want bij de tweede keer plakte het nog net zo goed. Het omvouwen ging ook helemaal goed, maar ik had het vijlen nog niet echt onder de knie. Ik veil mijn nagels nooit, dus ik was best wel een tijdje bezig om de stickers eraf te vijlen. Toen ik het eindresultaat zag, maakte mij dat niet meer uit want het zag er echt heel gaaf uit!

Moet je hier kleine nagels voor hebben?
Dit pakketje stickers is voor iedere nagel, je hebt keuze uit een aantal grote en kleine stickers die op jouw nagels passen. Zo houd je er ook een paar over, omdat ze wat extra stickers erbij deden zodat zelfs de grootste of kleinste nagel een sticker had.

nieuwe producten loreal

Blijven ze lang zitten?
Het is ontzettend fijn dat ze niet hoeven te drogen als je klaar bent! Als je stickers er eenmaal opzitten ben je klaar en kun je gewoon weer een knotje maken of naar de wc, handig! De stickers zijn best dik, dus ze slijten niet snel. Zo kun je dus een aantal dagen met deze stickers doen. Na een dag of vijf gaan ze wat losser zitten en dan trek je ze er gewoon af. Dus geen lastige en stinkende nagellakremover!

Ben je tevreden over het resultaat?
Ja, heel erg! Ik vind de stickers echt ontzettend gaaf eruit zien. Leuk dat nail-art nu voor iedereen is!

nieuwe producten loreal

‘Een onbetaalbare kus’
Zo werd de lippenstift van L'Oréal beschreven. Emma en Ik waren benieuwd en besloten allebei een kleurtje te proberen. Ik ging voor vurig rood en Emma voor schitterend paars.

Wat vinden jullie van het product?
Erg leuk, want er zitten veel glitters in dus je lippen glanzen helemaal! Helaas stonden de kleuren ons niet echt, maar als het andere kleuren waren geweest waren we er vast helemaal weg van geweest. Zo heeft Emma deze lippenstift in een andere kleur al jaren als haar lievelingsproduct.

nieuwe producten loreal

nieuwe producten loreal

nieuwe producten loreal

Blijft de lippenstift lang zitten?
De lippenstift bleef behoorlijk goed zitten en we hebben de hele middag met felgekleurde lippen rondgelopen!

Raad je het aan?
Als je van een hoop glitter houdt, raad ik je dit product zeker aan. Het is leuk, maar toch subtiel. Erg leuk met een felle kleur.

nieuwe producten loreal

nieuwe producten loreal

Kortom, ik ben helemaal weg van de nagelstickers omdat ze je binnen een handomdraai een echte glamourlook geven. De lippenstiften waren ook heel erg fijn, omdat ze erg goed blijven zitten en fijn zijn aan te brengen. De producten zijn vanaf november verkrijgbaar voor € 7,99 voor de nagelstickers en € 14,99 voor de lippenstift.

Ga jij ook een van deze producten proberen?

Door: Jitske