Celebs

Dit is de nieuwe hobby van Temptation-Jay

Nieuwe week, nieuwe gossip-update vanuit celebville. Met deze week onder andere: Temptation-verleider Jay heeft een verrassende nieuwe job, Maan heeft haar nieuwe hobby gevonden, ze wordt kapster, Gigi Hadid en Zayn Malik betrapt op trouwplannen, Expeditie Robinson met Monica en deze Temptation-verleider had een rol in Mocro Maffia.

Temptation-verleider Jay heeft een verrassende nieuwe job

Van verleider bij Temptation Island naar een dierenverzorger. Afgelopen week liet de oude Temptation-verleider Jay in ‘Temptation Talk’ weten dat hij momenteel werkt bij Kasteelpark Born (een dierentuin). Hij doet dit totaal vrijwillig en wilt het park in deze moeilijke tijd steunen. Hij zegt dat hij het super leuk vindt om te doen! Jay maakt er een feestje van en heeft hier helemaal geen club voor nodig..;)

View post on Instagram
 

Maan heeft haar nieuwe hobby gevonden, ze wordt kapster

Yes! Eindelijk gaan de kappers weer open. Tijd om al die doden punten en uitgroei weg te werken. Maar bij sommige mensen was het geduld al helemaal op, zo ook bij het broertje van Maan. Ze postte een filmpje op haar Instagram-account waar ze haar rol als kapster heel serieus neemt en vraagt aan haar volgers: ‘Wie durft?’. Veel fans hebben al het vertrouwen in Maan en reageren met, ‘kom maar door’ of ‘ik wil wel.’

View post on Instagram
 

Gigi Hadid en Zayn Malik betrapt op trouwplannen

Nadat vorige week bekend werd dat Gigi Hadid (25) en Zayn Malik (27) een kindje verwachten, lijkt het er nu ook op dat de twee meteen toekomst plannen maken. Zouden ze binnenkort in het huwelijksbootje stappen? Door de foto die het ex One Direction-lid Zayn plaatste is een hoop verwarring onstaan. De foto die Zayn plaatst is van zijn nieuw tattoo, maar hij post hier ook een deel van een gedicht bij met de naam ‘On Marriage’. ‘Je bent samen geboren en samen zul je voor altijd zijn. Zing en dans samen en wees vrolijk, maar laat ieder van jullie alleen zijn.’ Is dit een hint of vindt hij dit gewoon een heel mooi gedicht? Who knows…

View post on Twitter

Expeditie Robinson met Monica Geuze

De 25-jarige Monica Geuze vertelde in de podcast van Kaj Gorgels dat ze al meerdere keren is gevraagd voor Expeditie Robinson. Kaj (de presentator van het programma) probeert er alles aan te doen om haar zo ver te krijgen, maar Monica twijfelt nog altijd of het wel iets voor haar is: “De grootste reden om het niet te doen is dat ik mezelf een beetje ken. Ik weet dat als ik honger heb, ik niet de allerbeste versie van mezelf ben. En dat is natuurlijk wel iets wat je constant hebt daar.” Dit is niet het enige waar Monica bang voor is, ze heeft namelijk ook last van heimwee. Ze zegt lachend: “Het lijkt mij ook heel lastig om op de eerste dag in een kamp te komen en erachter te komen dat je alle mensen niet zo leuk vindt. En in mijn geval is die kans groot!” Ondanks haar angsten voor Expeditie Robinson heeft ze toch gezegd dat ze ooit een keer mee gaat doen. 

Watch on YouTube

Deze Temptation-verleider had een rol in Mocro Maffia

Drie keer knipperen met je ogen en weg is hij. Temptation Island-verleider Efrain was al eens eerder te zien in een serie, namelijk in de RTL-serie Mocro Maffia. Het was dan misschien voor een korte duur (tien seconden), maar dat maakt niet uit. Efrain is te zien in de vijfde aflevering van het tweede seizoen en weet in de 24ste minuut even de shine te pakken. Hij is de bodyguard van Tia Alvares die met Paus afspreekt in een restaurant.

Bron: rtlboulevard.nl | Beeld: Bruno Press

Must reads 👀