Lifestyle

De Amerikaanse Netflix in Nederland kijken: zo doe je dat

Als er iets is waar we door al dat thuiszitten nóg meer van zijn gaan genieten dan we al deden, is het Netflix. Er gaan zo uren voorbij terwijl we onze favoriete series binge-watchen. Hoewel je misschien denkt dat we in Nederland veel te kijken hebben, is niets minder waar. In Amerika hebben ze namelijk maar liefst drie (!) keer zoveel keuze. Wow! Dus heb je al je favoriete series al gekeken? Zo kun je tóch naar de Amerikaanse Netflix in Nederland kijken. 

De Amerikaanse Netflix in Nederland kijken: dit is waarom je dat wil

Netflix: het is onze ultieme guilty pleasure. In Nederland hebben we inmiddels een flinke keuze uit zo'n vijfhonderd series en anderhalf duizend films, maar wist je ook dat dit per land verschillend is? De Amerikaanse Netflix in Nederland kijken is het dus wel waard, want het aanbod is drie keer zo groot. Ligt er misschien ook aan dat Netflix in 1997 in de Verenigde Staten is opgericht en ze dus al flink wat films en series aan hun reportoire hebben kunnen toevoegen. En dan hebben we het niet alleen over de nieuwste series, ook oudere shows zijn bij ons vaak niet te zien. Gelukkig hoef je niet te wachten tot de Nederlandse Netflix net zo ver is als de Amerikaanse. We've got the trick!

De Amerikaanse Netflix in Nederland kijken: verberg je IP-adres

Hoewel je het wel zou denken, ziet Netflix niet aan je abonnementsgegevens dat je uit Nederland komt. Dat bepalen ze op basis van je IP-adres. Dat adres geeft de streamingsdienst handige informatie. Misschien weet je het al wel: iedereen die online te vinden is, heeft dit ‘virtuele postadres’. Zo weten de websites die je bezoekt waar ze hun informatie naartoe moeten zenden en waar je bent op het moment dat je online gaat. Ook Netflix ziet dus dat je in Nederland bent en zo geven ze jou de films en series die in ons land beschikbaar zijn. Wil je toch de Amerikaanse Netflix in Nederland kijken, dan moet je dit handige trucje zien te omzeilen. En nee, je hoeft niet naar The States te verhuizen, no worries!

De simpelste manier om je IP-adres geheim te houden is deze: gebruik een VPN. Je download dan software op je laptop, telefoon of tablet en maakt verbinding met een Amerikaanse VPN-server. Als je daarna weer inlogt op Netflix denken ze zo dus dat je op een andere locatie zit, in de Verenigde Staten bijvoorbeeld. Handig!

Wil jij zo snel mogelijk de Amerikaanse Netflix in Nederland kijken? Hier kun je alles downloaden wat je nodig hebt. Veel plezier! 

LOVE dit artikel
1 meid heeft deze blog geloved