Lifestyle

Sims-lovers opgelet! Het nieuwste The Sims 4 uitbreidingspakket wil je inslaan

Als er iets is waar we onze vrije tijd (nuttig) aan besteden, is het The Sims. Je hebt ongetwijfeld een expansion pack(s) aangeschaft, want even eerlijk; deze maken het spel nog een stukje leuker. Nu komt The Sims opnieuw met een uitbreiding en wij worden hier heel gelukkig van.

The Sims 4 – Eco Lifestyle

EA laat afgelopen woensdag de eerste beelden van Eco Lifestyle zien. Heb je groene vingers? Dan is dit dé perfecte aanvulling op jouw Sims avontuur. Het doel is om met jouw Sims de wereld te veranderen. Een vervuilde stad tover je, met behulp van andere Sims, om tot een groen paradijs. ‘Verhuis naar een community van collega-coöperatieve creatievelingen, help je nieuwe buren een beslissing te nemen over een gemeenschappelijke ruimte, verminder je eco-voetafdruk en zie hoe je buurt transformeert. Klaar om je Sims hun invloed op de wereld te laten uitoefenen?’ is de omschrijving van Eco Lifestyle. Dit klinkt veelbelovend en de trailer maakt ons meteen enthousiast. 

Watch on YouTube

The Sims 4 – Eco Lifestyle is binnenkort verkrijgbaar

We moeten er nog een paar nachten slapen, want vanaf 5 juni is Eco Lifestyle beschikbaar op de PC en Mac en vanaf 4 juli ook op Xbox One en PlayStation 4. Wij kunnen niet wachten om dit te spelen. Yes!

Een pro in bouwen worden op Sims 4? Deze Youtubers helpen je een handje. 

Bron: simscommunity.info, desims4.com | Beeld: Unsplash