News

Temptation’s Roshina deelt geheimen over Temptation Island

De koppels zijn bijna aan het einde van de relatietest en op Instagram worden ze steeds actiever. Ook dit seizoen mochten we genieten van een flinke dosis juicy gossip rondom de deelnemers. Daarnaast klappen sommige kandidaten, tegen de afspraken in, uit de school over onze guilty pleasure. Zo ook Roshina, die via Instagram wat opmerkelijke inside informatie deelt…

Meer beelden tijdens het kampvuur in Temptation Island

Zoals iedereen weet, zijn de makers van Temptation Island een pro in het knippen en plakken van beelden. Zo laten ze, volgens Roshina, tijdens het kampvuur alleen de heftigste reacties in de aflevering zien. Eigenlijk krijgen ze meer beelden van hun partners te zien, maar dit zien de kijkers niet. Hierdoor duren de kampvuren vaak langer dan een uur. Voordat ze überhaupt naar het gevreesde kampvuur gaan, moeten de kandidaten soms uren wachten. Volgens Roshina verschilt dit per keer. 

View post on Instagram
 

Korte nachten tijdens Temptation Island

Een ander opmerkelijk feitje zijn de tijden waarop de kandidaten moeten slapen en opstaan. Tussen twaalf en vier uur ‘s nachts moeten de kandidaten in bed liggen, terwijl om acht uur ‘s ochtends ze alweer wakker worden gemaakt door de productie. Voor de verleiders is dit helemaal een opgave, want die moeten samen met productie en het personeel de villa opruimen. En dat met een kater?! Daarnaast bevestigt Roshina wel dat het programma niet in scene is gezet, maar het soms wel uit verband wordt getrokken. In tegenstelling tot Gianni en Melissa, die beweren dat Temptation Island nep zou zijn. 

Bron: rtlboulevard.nl | Beeld: RTL

Must reads 👀