Celebs

Finally! Lil Kleine en zijn familie zijn weer back in town

Na een lang verblijf in Dubai zijn de rapper Lil Kleine, Jaimie Vaes en hun kleine baby boy Lío back in Town. Het gezin bleef door het coronavirus langer in Dubai dan eigenlijk gepland was, maar gister waren ze weer onderweg naar hun eigen stad. Amsterdam it is!

Lil Kleine en familie terug naar Amsterdam

Ondanks dat de 25-jarige Lil Kleine en zijn verloofde Jaimie Vaes zich prima wisten te vermaken met hun zoontje Lío in Dubai, zijn de drie sinds gister na een lange tijd weer terug in eigen stad. De rapper deelde op zijn Instagram hoe hij erbij zat in het vliegtuig, maar ook liet hij zien dat zoontje Lío flink in de watten werd gelegd. Kleine Lío had namelijk een eigen vliegtuig stoel en kon languit liggen…

Lil Kleine in lockdown in Dubai

De drie zitten al sinds het begin van de quarantaine in Dubai. Lil Kleine had precies voor die tijd een nieuw album op de planning staan en hij besloot deze gewoon door te zetten, ondanks het coronavirus. Het was een groot succes en hij wist met zijn nieuwe album ‘Jongen van de Straat’ zelfs een record te verbreken. Hij haalde dan ook de meeste aantal stream binnen een tijd van 24 uur in Nederland.

Watch on YouTube

Bron: rtlboulevard.nl | Beeld: Bruno Press

Must reads 👀