News

Famke Louise legt uit waarom ze niet meer actief is op Instagram

Ongeveer een maand geleden schreven wij dat Famke Louise alle foto’s op haar Instagram had verwijderd. Haar manager vertelde aan RTL Boulevard dat Famke bezig is met een nieuw album, en zich daarom niet af wil laten leiden door social media. Op haar Instagram vertelt ze vandaag wat de echte reden was voor haar afwezigheid.

Door de coronacrisis moeten we allemaal zoveel mogelijk binnenblijven. Even geen leuke dingen meer doen en vrienden zien, en ook school of werk gaat niet meer door. Bij veel mensen hakt dat er behoorlijk in. Zo ook bij zangeres Famke Louise. 

Famke Louise verwijdert foto’s

Meer dan een maand geleden heeft Famke Louise dus al haar foto’s van Instagram gehaald. Nu plaatst ze een post waarin ze vertelt waarom, omdat ze het gevoel heeft dat ze dit wel moet delen met haar volgers. Een ding maakt ze duidelijk: “Ik wil geen medelijden, maar ik wil ook eerlijk met jullie zijn.”

Op haar insta schrijft ze: “Normaal heb ik een superdruk leven en eigenlijk altijd mensen om me heen. Deze weken ben ik op mezelf aangewezen en dit zorgt ervoor dat ik even goed kan bijkomen van alles wat er is gebeurd afgelopen jaren. Ik ben erachter gekomen dat ik van binnen nog niet alle goed heb verwerkt en ben nog aan het dealen met wat dingen uit het verleden.” 

Excuses aangeboden
Geen pauze voor haar nieuw album dus, maar ze wil gewoon even de tijd voor zichzelf nemen. Een goede reden om even offline te gaan, toch? Aan het einde van haar bericht biedt ze haar volgers haar excuses aan: “Sorry voor de mensen die ik teleurstel. Ik hoop dat jullie mij deze tijd gunnen.”

View post on Instagram
 

Bron: Instagram | Beeld: Bruno Press

Must reads 👀