How-to: 'Vrees me' look

Beauty door Redactie

Je hebt Annemiek al een paar keer voorbij zien komen met bijvoorbeeld het artikel 'True Beauty'. Hier beschreef ze dat ware schoonheid van binnen zit. De komende tijd zal ze steeds meer artikelen voor Girlscene schrijven. Deze keer laat ze jou door middel van een filmpje zien, hoe jij de 'Vrees me' look namaakt! Benieuwd? Kijk maar mee...

Vorige week ontving ik een mailtje van Lotte van Blossom Books. Ze had een leuke uitdaging voor mij. Als er iets is waar ik niet voor terugdeins zijn het uitdagingen. Ben jij benieuwd welke challenge ik aanging? Kijk dan maar mee...

vrees me look

Blossom Books is de uitgeverij van verschillende (buitenlandse) bestseller checklist zoals de boeken van onder andere Lauren Conrad. In september is er een nieuw boek uitgekomen, namelijk 'Vrees me' van Tahereh Mafi. In Amerika is het al een groot succes, net als haar andere boeken die ook in Nederland als warme broodjes over de toonbank vliegen.

De challenge die momenteel gaande is daagt jou uit om de cover van het boek 'Vrees me' na te maken. Degene die dit het beste doet krijgt een tutorial-pagina in het magazine van Blossom Books. Nu is mijn challenge: of ik deze look ook na zou kunnen maken! Omdat ik graag tutorials maak, laat ik aan jullie zien hoe je dit het beste kunt doen.

vrees me look

Ik begon met het kijken naar de omslag. Zoals je kunt zien is het nogal een bijzondere omslag waarbij Photoshop-kunsten niet onhandig zijn. Nu ben ik toch iets beter met de make-upkwastjes dan met Photoshop, maar geïnspireerd door deze omslag ben ik zeker! Vandaar dat ik jullie niet laat zien hoe ik deze look daadwerkelijk namaak, maar een soort geïnspireerde look. Hier in het kort een video waarin je in het kort kunt zien hoe ik de look heb gemaakt.

 

De look is nogal eh.. donker en messy. Veel heftiger dan ik normaal gesproken zou dragen. Maar ja, da's ook wel eens leuk om uit te proberen, zeker nu Halloween er aan komt!

Ga jij deze challenge ook aan?

Tot volgende week! Liefs, Annemiek