Celebs

Zo brengt Monica Geuze haar quarantaine door

Ondanks dat de serie Like Monica is gestopt, houden wij jullie toch op de hoogte van alle gossip rondom haar leven 😉 Zo is Zara-Lizzy niet meer de enige met wie Monica haar tijd doorbrengt tijdens de coronacrisis, maar ook haar nieuwe lover Robbert is dagelijks te vinden bij Monica thuis…

Monica Geuze doet DNA-test met haar nieuwe lover Robbert

In de laatste vlog van de 25-jarige Monica Geuze konden wij zien hoe zij een DNA-test afnam bij zichzelf. Dit was blijkbaar zo makkelijk nog niet, want haar nieuwe vlam Robbert legde het stap voor stap uit. Voor de Videoland-serie Like Monica maakte de vlogster een deal met videoland. De deal zou zijn dat het nieuwe liefdesleven van Monica een exclusief verhaal was voor de show. Dat is dan ook de reden waarom haar lover helaas niet veel in beeld komt. 

Like Monica opnames stil gelegd

Door de maatregelen van het coronavirus moest ook de serie Like Monica na vier afleveringen stoppen. Door de deal die Monica Geuze heeft gemaakt met Videoland kan zij bepaalde momenten in haar leven niet filmen en dan gaat het vooral over haar nieuwe liefdesleven. “Dat vind ik best vervelend, want ik ben zo gewend dat ik alles deel met jullie. En dat kan nu dus niet omdat ik een afspraak heb gemaakt”, vertelde de vlogster. 

Watch on YouTube

Bron: rtlboulevard.nl | Beeld: Bruno Press

Must reads 👀