Een stralend mooie huid!

Beauty door Redactie

Een goede foundation is hartstikke belangrijk. Je wil je oneffenheden verbergen, maar er tegelijkertijd toch ook nog natuurlijk uitzien. De dekking is dus belangrijk, maar ook de kleur. Je wil niet rondlopen met een teint à la Jersey Shore. Best lastig dus! Wij kijken nu naar de best verkochte foundation van Estée Lauder: Double Wear Foundation.

De Double Wear Foundation is een van de best verkochte foundations wereldwijd. Waarom? Hij blijft lang zitten (15 uur!) en de foundation is geschikt voor alle huidtypes. Verder is de foundation erg licht, waardoor je niet zo'n 'cakey' huidje krijgt, maar het goed aansluit op je huid en het er dus natuurlijk uitziet. Daarnaast is de foundation ook verzorgend, er zit namelijk SPF10 in. Hierdoor is je huid beschermd en kun je er piekfijn uitzien, ongeacht warm of koud weer.

estee

We kennen allemaal het scenario dat je foundation op hebt gedaan en een wit truitje aan hebt. Aan het einde van de dag kijk je op je T-shirt en tot je grote schrik kom je erachter dat je een foundationvlek hebt! Een horrorscenario, want zo'n vlek krijg je er moeilijk uit. Heb jij hier vaak last van? Dan is de Double Wear foundation een oplossing, want hij staat erom bekend dat de foundation niet afgeeft op kleding.

Debbie van ons zusje Beautyscene heeft dit paradepaardje van Estée Lauder getest... Is het terecht dat deze foundation een van de beste verkochte is?

estee

''De foundation is vrij dun en dat maakt deze goed te verdelen over het gezicht. De formule is inderdaad licht en luchtig, je zou misschien denken dat dit zorgt voor een minder goede dekking maar niets is minder waar, die is echt prima. Het resultaat blijft wel extreem natuurlijk, je voelt de foundation niet zitten en zelfs van dichtbij zie je deze amper zitten op de huid. In de loop van de avond kijk ik dan meestal nog wel even in de spiegel en...guess what? De foundation zit nog steeds op zijn plaats en dat blijft hij ook, totdat ik hem met een make-up remover verwijder.''

estee estee

Ben jij benieuwd naar de Double Wear Foundation? Kijk dan hier.

Estée Lauder is een van de luxere merken, dus je betaalt ook wat meer voor deze foundation. Een flesje kost € 31,50 en is te koop bij de parfumeries. Je moet de foundation zien als een investering. Hij dekt goed, dus je hoeft er ook minder van te gebruiken. En meiden... Het is bijna Sinterklaas en Kerst ;-)

estee

Verder heeft Estée Lauder heeft een super leuke Facebook-applicatie. Wil jij ook een leuke omslagfoto? Upload een foto en de tool maakt een fotomozaïek van jouw fotootjes in je Facebookalbum. Binnen no-time heb jij een originele en persoonlijke omslagfoto. Maak 'm hier!

estee

Ga jij deze foundation aanschaffen?

Door Emma