News

Hebben: Dr. Martens lanceert morgen dit nieuwe model boots

Ben jij ook zo groot fan van Dr. Martens, en heb jij heel wat boots van het merk in de kast staan? Dan hebben we erg goed nieuws. Dr. Martens brengt morgen namelijk een nieuw model boots uit, en deze wil jij als echt Dr. Martens fan absoluut aan je collectie toevoegen.

Iedereen kent ze wel: de boots van Dr. Martens. Ze zijn razend populair, en als je rondkijkt op straat zie je ongeveer een derde van de mensen wel met de boots rondlopen. Ze passen overal bij en het zijn gewoon echte eyecatchers voor bij je look. 

Dr. Martens boots 1460

Het merk Dr. Martens bestaat zestig jaar, en om dit te vieren brengt het schoenmerk iedere maand een nieuwe variant van de ‘1460 laars’ uit. Morgen komt het model van de samenwerking met ontwerper Yohji Yamamoto uit. Hij koos voor een zwart model schoen, met een oranje patroon van een spinenweb. Ook de stiksels zijn oranje. 
Mocht je nou denken: ‘deze boots MOET ik hebben’? Dan moet je snel zijn. Er worden namelijk maar 1460 exemplaren van dit type verkocht. Mocht je er een te pakken kunnen krijgen, dan heb je dus wel echt limited edition Dr. Martens in je collectie! 

Morgenochtend om 9:00 uur wordt de schoen gelanceerd. Zorg er dus voor dat je op tijd klaar zit, mocht je een paar willen hebben. Je koopt ze hier.

Bron en beeld: drmartens

Must reads 👀