Celebs

Spoiler alert: Dit koppel uit Too Hot To Handle is nog samen

Nieuwe week, nieuwe gossip-update vanuit celebville. Met deze week onder andere: Temptation-fans schrikken van Elke haar gewichtsverlies, Alicia Keys viert Koningsdag met radio 538, volgers van Britt Dekker zijn verrast door haar lichaam en dit koppel uit Too Hot To Handle is nog samen.

Temptation-fans schrikken van Elke’s gewichtsverlies

In de elfde aflevering van Temptation Island zagen wij allemaal dat Elke erg emotioneel werd toen ze zag dat haar vriend Arda vreemd ging. Elke ging zichzelf afvragen of dit ook was gebeurd als zij dunner was. Ze plaatste een paar dagen geleden dan ook een foto waarop ze veel slanker lijkt. Haar fans zijn hier van geschrokken en maken zich zelfs een beetje zorgen.

Ze krijgt veel vragen en besluit om die te beantwoorden op haar Instagram Stories. ‘Ik ben heus niet zo veel afgevallen als iedereen denkt,’ vertelt ze. Op televisie lijk je altijd voller dan je werkelijk bent. Wel geeft ze toe dat ze haar leven wat heeft aangepast. Zo doet ze elke dag een uur krachttraining en fitness. Daarnaast heeft ze haar voeding ook wat veranderd. ‘Ik ben gewoon wat gezonder en minder gaan eten. Nu met de lockdown doe ik absoluut niks en kom ik ook weer aan’, vertelt ze aan haar fans. Elke krijgt veel positieve comments op haar foto’s. Comments zoals: ‘Je ziet er in ieder geval fantastisch uit’. Ben jij benieuwd naar haar Instagram foto? Klik dan hier!

Alicia Keys viert Koningsdag met radio 538

Ondanks dat Koningsdag dit jaar wonings-dag wordt mag dat de pret niet drukken. Om toch nog een beetje een feestgevoel te hebben komt radio 538 met een speciaal muziekfeest. Naast artiesten zoals Snollebollekes, Nielson & Tabitha, Kris Kross Amsterdam, Tiësto, Lucas & Steve en Martin Garrix viert ook de Amerikaanse zangeres Alicia Keys voor het eerst Koningsdag met ons. Elke artiest zal vanaf een andere locatie optreden. Het maakt niet uit waar je bent, want je kan tussen 15:00 uur tot 18:00 uur op elke plek meeluisteren via radio 538. Je kan het feest ook kijken via SBS6 of KIJK.nl.

View post on Instagram
 

Volgers van Britt Dekker zijn verrast door haar lichaam

De 28-jarige Britt Dekker genoot afgelopen week van het lekkere weer. Ze plaatste een foto op haar Instagram in bikini, wat haar overspoelde met complimenten. Het paardenmeisje Britt heeft ondanks de quarantaine een afgetraind lichaam. Bij haar Instagram post schrijft ze, ‘Horseriding & Fries’. Zal paardrijden dan haar geheim zijn? In het verleden heeft Britt last gehad van een eetstoornis, er was zelfs een moment dat ze leefde op bananen en wortels en 46 kilo woog. “Je kon mijn ribben tellen, maar zelf had ik niet echt door hoe dun ik was. Ik dacht alleen maar: yes, nu sta ik een keer mooi op Instagram,” vertelde ze in een interview met Flair. Gelukkig is Britt er nu helemaal boven op een heeft ze een mooi en gezond lichaam. Haar volgens weten niet wat ze zien en ze krijgt een hoop positieve berichten. 

View post on Instagram
 

Spoiler: Dit koppel uit Too Hot To Handle is nog samen

Ben jij ook fan van het programma Too Hot to Handle? Dan is het jou waarschijnlijk al opgevallen dat er bepaalde deelnemers naar elkaar toe trekken. We hebben het dan natuurlijk over Harry en Francesca. De show die in mei 2019 werd opgenomen en sinds vorige week op Netflix staat moest zolang mogelijk geheim blijven om het spannend te houden. Daar is afgelopen week verandering in gekomen. Francesca heeft afgelopen week een foto geplaatst samen met haar liefde, namelijk Harry. Ondanks de ups en downs van de twee in de serie zijn ze nog steeds super happy samen. Aan het einde van het programma vroeg Francesca aan Harry (afkomstig uit Australië) of hij naar Los Angeles wilde verhuizen voor haar. Hij hoefde niet lang te denken en zijn antwoord was natuurlijk ‘ja’.

View post on Instagram
 

View post on Instagram
 

Bron: rtlboulevard, cosmogirl.nl, flair.nl | Beeld: RTL

Must reads 👀