Celebs

Monica Geuze denkt na over adoptie

Monica Geuze denkt er momenteel niet aan om nog meer kinderen te krijgen. Ze vindt het wel heel mooi als ze een kindje kan adopteren. Monica zou dit in de toekomst misschien zelf ook wel doen. Ze vertelt hier over in een interview met haar goede vriend Robbert Rodenburg.

Monica Geuze heeft voorlopig nog geen kinderwens

Monica Geuze vertelt over de bevalling van dochtertje Zara-Lizzy: “Ik zou het niet graag nog een keer doen. Ik vond het heel mooi om meegemaakt te hebben.” Ook vertelt Monica dat ze haar bevalling niet echt een succes vond. Dat is ook de reden waarom ze niet graag nog een keer zou willen bevallen. Voorlopig is dat niet nodig, want de vlogster heeft nog geen kinderwens. Wel vertelt ze in het interview dat als ze over vijf jaar wel nog graag een kind zou willen, dat ze het er dan ‘drie dubbel’ voor over zou hebben.

Monica ziet adoptie wel zitten in de toekomst

Aangezien de 25-jarige influencer een bevalling niet meer ziet zitten, maar in de toekomst nog wel een kindje zou willen is er één hele goede oplossing, namelijk adoptie. “Ik heb nu niet die kinderwens, maar mocht die er ooit komen en dat ik dan denk: dat zwanger zijn en bevallen vond ik dan soms wel echt lastig. Ik vind het dan ook heel mooi dat je met adoptie de wereld een stukje beter en mooier maakt”, vertelt ze in het interview. Monica vindt adoptie dan ook een goed idee. Sterker nog, ze vindt het fantastisch.

Watch on YouTube

Bron: rtlboulevard.nl | Beeld: Bruno Press

Must reads 👀