News

Deze Temptation-verleider deed een versierpoging bij presentatrice Annelien

Wat moeten we zonder de verleiders en verleidsters in Temptation Island? Zij zorgen voor de sensatie in onze guilty pleasure. Zij moeten ervoor zorgen dat de kandidaten voor hun verleidingstrucs vallen, terwijl de deelnemers dit proberen te weerstaan. Er was zelfs een verleider die wel een hele flirterige opmerking maakte tegenover presentatrice Annelien Coorevits…

Verleider doet poging bij Annelien

Bij een gesprek in ‘Homeparty met Kat Kerkhofs’ vertelt de presentatrice over haar ervaringen met het programma. Zo blijkt Alex Maas, die Rosanna twee keer wist te verleiden, ook een flirterige opmerking naar Annelien gemaakt te hebben. “Weet je wie van de vrijgezelle mannen me is bijgebleven? Alex. Dat was ‘The Hulk’. Ik ga nooit vergeten dat hij tegen me zei: ‘Ik ben een trofee. Je moet mij verdienen. Als je eens wilt proberen?’. Ik dacht op dat moment: ‘What the f*ck. Wat zegt die nu?’. Mocht mijn dochter later met zo iemand naar huis komen…”, vertelt Annelien lachend. 

Watch on YouTube

Niet te veel uitspreken

Daarnaast is het voor Annelien niet altijd even makkelijk om een ‘pokerface’ op te houden. Vooral bij de emotionele momenten vindt ze dat lastig. Ze vertelt dat ze, na een heftig kampvuur, een dag later  naar het resort gaat om even met de vrouwen te praten. Ook heeft ze de productie gevraagd om tijdens een kampvuur de opnames even stil te leggen, zodat de deelneemsters even kunnen uithuilen en rustig kunnen worden. Dat zou dit seizoen ook wel nodig zijn geweest, want er zijn al enkele misstappen gemaakt. 

Overleven jij en je lover Temptation Island? Test het hier.

Bron: hln.be | Beeld: RTL

Must reads 👀