Celebs

Deze kandidaat uit Too Hot To Handle is nu al super populair

Sinds twee weken is er een nieuw datingprogramma op Netflix: Too Hot To Handle. Als je al wat afleveringen hebt bekeken dan heb je kunnen zien hoe de kandidaten het in dit programma super lastig hebben. Wanneer ze zich overgeven aan hun lusten, komt ze dat namelijk duur te staan. Een van de kandidaten van de realityserie heeft in ieder geval nú al super veel voordeel uit haar deelname gehaald.

Francesca uit Too Hot To Handle is super populair

Als je de eerste afleveringen van het nieuwe realityprogramma van Netflix hebt gezien, dan weet je dat de streamingdienst heeft gezorgd voor een selectie super knappe vrijgezellen. Ook de 25-jarige Francesca Farago deed mee aan Too Hot To Handle. Inmiddels lijkt het er al op dat ze de status van wereldster heeft bereikt! Deze beauty kreeg er namelijk binnen 24 uur maar liefst 100.000 volgers op Instagram bij en overal op het internet is iedereen absoluut hooked over haar. Bekijk haar Instagram-pagina als je benieuwd bent naar haar looks.

View post on Instagram
 

 

Too Hot To Handle: hoe werkt het?

In het nieuwe datings-programma Too Hot To Handle volgen we tien vrijgezellen mannen. Deze mannen worden in een villa gedumpt om vervolgens een hete zomer te hebben… Tijdens deze show staat er een flink geldbedrag op het spel, namelijk een bedrag van 100.000 dollar. Voordat dit bedrag mee naar huis mag zullen de mannen zich eerst netjes moeten gedragen. Zodra er sprake is van fysiek contact zal het geldbedrag afnemen. De mannen moeten zich dan ook erg inhouden. Dat houdt in dat er geen aanrakingen mogen, er mag niet geknuffeld worden en zoenen is ook een no go. Het bedrag wat de mannen mee naar huis nemen ligt dus helemaal in hun eigen handen. 

Bron: LoveReality

Must reads 👀