Beauty

Sapjes voor je huid

Sap is niet alleen lekker om te drinken, super easy en zoo heerlijk gewoontjes om te bestellen in een restaurant; het is ook nog eens gigagoed voor je lichaam ! Hoe? Ik show het je.

Appelsap

Appelsap is heel erg good voor je haar. Een glaasje sap over je (netgewassen en nog natte) haar, intrekken en uitspoelen maar ! Je lokken krijgen er een instant energiekick van. Het houdt niet langer dan een halve dag, en is dus ideaal voor als je naar een feestje gaat. Een glas appelsap toevoegen aan een warm bad is ook niet verkeerd, aangezien het je huid helemaal zacht maakt. Even doordenken... Jep, het goedje bij een voeten- of handenbad gooien, is dus net zo handig. Worden je nagelriemen en de huid rondom superzacht van, waardoor ze weer minder snel ingroeien. We like !

Citroensap

Doe wat suiker bij een beetje citroensap en roer het door totdat het goed gemengd is. Deze kan je dan perfect gebruiken als facial scrub ! Even met je vingers, of nog beter: een scrubhandschoentje inmasseren, afspoelen met lauwwater en bye bye dode huidcellen ! Niet doen als je open wondjes in je gezicht hebt, dit kan het allemaal erger maken. Ook is het sap van deze gele vrucht geweldig voor je haar. Pers één citroen en neem dit mee in een bekertje onder de douche als je je haar gaat wassen. Als je dit sap onder het laatste spoelwater mengt, dan zal je haar errug mooi gaan glanzen....

Sinaasappelsap

Heb je een nogal vette huid? Dit sapje even in laten trekken en het zal erg goed werken ! Hoe te maken? 1 el sinaasappelsap en 4 el rozenwater. Goed mengen en aanbrengen op de huid. Trouwens, een groot glas sinaasappelsap wegdrinken is ook niet slecht! Er zit veel vitamine A in, wat erg veel gebruikt wordt in dure beautyproducten, want het verstevigd namelijk de huid ! Uit een pak is een optie, maar versgeperste is much better. Een elektrische sinaasappelpers is daarbij wel een musthave...

Wortelsap

Wortelsap is een super do voor de droge huid. Een wortel maskertje is makkelijk te maken en is vochtinbrengend: meng wat wortelsap met een half eigeel en een beetje olie. Goed in de huid masseren en na zes minuutjes met lauwwarm water afspoelen. Verse wortelsap drinken is ook goed voor je huid, en ook nog eens heel gezond. Er zitten namelijk heel weinig calorieën, maar des te meer vitamines en mineralen in.

LOVE dit artikel
1 meid heeft deze blog geloved