Celebs

OG3NE brengt een nieuwe cover uit

Nieuwe week, nieuwe gossip-update vanuit celebville. Met deze week onder andere: Beyoncé verrast fans met een speciaal optreden, Nummer van Jason Derulo levert emotionele beelden op, OG3NE brengt een nieuwe cover uit, Ellie Goulding geeft 400 telefoons weg en Tabitha komt met een verrassende samenwerking.

Nummer van Jason Derulo levert emotionele beelden op

Het nummer ‘Get Ugly’ van Jason Derulo is momenteel niet meer alleen een leuk, maar heeft voor vele tieners ook een emotionele waarde. Veel tieners gebruiken het nummer om aan vrienden te vertellen dat ze een andere seksuele voorkeur hebben. Het nummer begint met de volgende twee zinnen: ‘Oh my, oh my, oh my god. This girl’s straight and this girl’s not.’ Op dat moment wordt de boodschap overgebracht. Sommige mensen snappen de boodschap niet meteen en andere worden meteen erg emotioneel, er rollen dan ook flink wat tranen over de wangen. Ben jij benieuwd hoe dit eruit ziet? Kijk dan het filmpje.

Beyoncé verrast fans met een speciaal optreden

Wij hebben goed nieuws voor de fans van Beyoncé. Afgelopen week werd de ‘Disney Family Sing-a-long’ uitgezonden op de Amerikaanse zender ABC. Naast sterren zoals Christina Aguilera, Ariana Grande en de hele cast van High School Musical was Beyoncé oftwel Queen B ook van de partij. Zij zong het nummer ‘When You Wish Upon A Star,’ uit de Disneyfilm ‘Pinokkio’. Dat meldde Billboard, een Amerikaanse magazine. Beyoncé zong het nummer voor alle hulpverleners die keihard werken in deze bizarre tijd. Ze zegt dan ook: “Wij waarderen alles wat jullie doen enorm. Blijf alsjeblieft goed voor jezelf en je familie zorgen. Blijf gezond, blijf veilig en houd hoop. We komen hier doorheen, dat beloof ik.”

OG3NE brengt een nieuwe cover uit

De drie zussen van OG3NE hebben de smaak te pakken en brengen een nieuwe cover uit. Een paar weken geleden kwamen de meiden al met een cover van de Queen-klassieker ‘Bohemian Rhapsody’. Dat was zo’n groot succes dat ze besloten om nog een cover uit te brengen. Ze kozen voor de Bee Gees-medley. “Tijdens deze dagen in quarantaine slaat de verveling soms toe, daarom besloten we om deze keer een heerlijke dansbare Bee Gees-medley te zingen,’ melden Lisa, Amy en Shelley op hun Instagram.

Watch on YouTube

Ellie Goulding geeft 400 telefoons weg

Bijna iedereen zit in quarantaine, maar voor daklozen is dat een ander verhaal. Omdat zij op straat leven zijn ze erg kwetsbaar voor het coronavirus. De 33-jarige Ellie Goulding maakt hier werk van. Zij heeft 400 telefoons uitgedeeld aan daklozen met een tegoed van €20 aan internet, zodat zij altijd om hulp kunnen vragen. Ellie hoopt dat de daklozen zich op deze manier toch een beetje verbonden voelen. 

View post on Instagram
 

Tabitha komt met een verrassende samenwerking

Tabitha en Nielson hebben samen een nummer uitgebracht. Het nummer heet ‘Slapen Met Het Licht Aan’. Ondanks dat we niet hadden verwacht dat deze twee artiesten samen een liedje zouden uitbrengen, ging het allemaal vrij snel. Tabitha stuurde naar Nielson: “Zullen wij samen een liedje maken?” En dat is inmiddels ook gebeurd. “We weten allebei precies wat we willen als het over muziek gaat, dat kan dan heel erg botsen of het kan juist heel goed werken en in dit geval kwam er binnen no-time een super goed liedje uit,” zegt Nielson.

View post on Instagram
 

Bron: rtlboulevard.nl | Beeld: Bruno Press

Must reads 👀