Celebs

Je kan samen met Leonardo DiCaprio in een film spelen

Droom je al je hele leven om in een film te spelen? En natuurlijk het aller-liefste met een stel geweldige acteurs? Het is mogelijk om deze droom werkelijkheid te laten worden, want Leonardo DiCaprio en Robert De Niro verloten een rolletje in hun aankomende film ‘Killers Of The Flower Moon’. Benieuwd hoe je deze gastrol kan binnenslepen? Lees het hier.

Zo kun je spelen in een film met Leonardo DiCaprio

Via Instagram laten de acteurs weten dat je kans kan maken op een rol in hun aankomende film, je een dag met Leonardo, Robert en regisseur Martin Scorsese op de set gaat spenderen én aanwezig mag zijn om de première van de film. Wie wordt hier nou niet enthousiast van?! Om deze gastrol te kunnen bemachtigen moet je een donatie maken aan Meals On Wheels, America’s Food Fund en No Kid Hungry, die ervoor zorgen dat families in de VS geen honger lijden vanwege de coronacrisis. Dit vinden wij een geweldig initiatief. 

View post on Instagram
 

De film ‘Killers Of The Flower Moon’

‘Killers of the Flower Moon’ is gebaseerd op het boek van David Grann. Het verhaal gaat over de mysterieuze moorden op de inwoners van Osage Nation, Oklahoma rond 1920. Dit liep uit op groot F.B.I.-onderzoek waarbij J. Edgar Hoover betrokken was. Tot op de dag van vandaag zijn de meeste gevallen nog niet opgelost. Een vrolijke film is dit niet, maar het verhaal is zeker interessant. Lijkt het jou wat om een gastrol te spelen in deze film? Dit is je kans. 

Bron: rtlboulevard.nl, filmschoolrejects.com | Beeld: Getty Images

Must reads 👀