Lifestyle

Zo laat jij jouw Invisibobble elastiekje weer krimpen

Los haar is prachtig, maar zo nu en dan is het ook gewoon heerlijk om je haar in een knot of een staartje te doen. Een geliefd hulpmiddeltje hiervoor is een elastiekje. En niet zomaar een elastiekje. Nee, we hebben het dan vooral over de Invisibobble. Heel handig, maar als je het elastiekje vaak genoeg gebruikt zul je vast herkennen dat de invisibobble heel erg uitrekt. Gelukkig kun je ‘m ook heel makkelijk weer laten krimpen. Hoe je dat doet? Nou, zo.

De invisibobble zorgt ervoor dat jij je haar in een staartje of een knotje kunt doen, zonder dat je die verschrikkelijke knik in je haar krijgt. Een geweldige uitvinding voor meiden die hun haar graag opsteken. Maar toch rekt het elastiekje stukje bij beetje meer uit, wat er uiteindelijk voor zorgt dat je staart of knotje veel minder goed blijft zitten en sneller uitzakt. Het is daarom belangrijk dat je je invisibobble weer laat krimpen.

Hoe laat je de invisibobble krimpen?

Je invisibobble elastiekje laten krimpen is heel makkelijk. Het enige wat je hoeft te doen is de waterkoker aanzetten, of water koken in een pannetje. Als het water kookt doe je het in een kommetje. Doe je invisibobble hier in en je zult al snel zien dat het elastiekje krimpt. Haal het elastiekje er weer uit – zonder dat je je handen in het kokende water steekt natuurlijk – en voilá: jouw invisibobble is weer good to go.

Beeld: iStock

Must reads 👀