Films & Series

Hier kijk je vandaag gratis de film ‘Huisvrouwen Bestaan Niet’

Heb jij Netflix ook al compleet uitgespeeld en elke film op Disney+ al tien keer opnieuw gekeken? Als je gek bent op Nederlandse films, kan ‘Huisvrouwen Bestaan Niet’ zeker niet ontbreken in jouw lijst. Om de verveling tegen te gaan, heeft Pathé deze heerlijke feel good-film vandaag beschikbaar gesteld, zodat jij de quarantaine iets makkelijker overleefd.

Huisvrouwen Bestaan Niet

De film gaat over twee zussen en hun moeder. Gijsje is een controlfreak die niks liever wil dan zwanger worden én carrière maken op het reclamebureau waar ze werkt. Haar oudere zus Marjolein is getrouwd, heeft drie kinderen en is net haar baan als journalist kwijt. Ze wil nu per sé schoolpleinmoeder worden. Hun moeder Loes dreigt door te veel hypotheken haar huis te verliezen. Gijsje en Marjolein willen absoluut niet dat ze hun familiehuis kwijtraken  en zoeken naar mogelijkheden om dit te voorkomen. Het bedrag dat Gijsje kan verdienen met hét voor een reclamecampagne kan ervoor zorgen dat dit niet gaat gebeuren. Ze moet samen met haar (knappe) collega Dominique een idee verzinnen voor de ‘de huisvrouw van deze tijd’. Dit is alleen niet zo makkelijk als het lijkt. 

Watch on YouTube

Speciale actie van Pathé 

Pathé wil ook zijn steentje bijdragen en heeft een hele fijne actie bedacht. Elke dag post Pathé een speciale code, waardoor je gratis via Pathé Thuis een film kan kijken. Elke dag maken ze een andere film bekend en deze is dan voor 48 uur beschikbaar. Zo heb je genoeg tijd om hem te kijken. Vandaag, dinsdag 7 april, is dit ‘Huisvrouwen Bestaan Niet’. Pak de popcorn er maar bij en activeer de code. Enjoy!

Film al uitgekeken? Check dan deze series op Videoland.

Beeld: BrunoPress

Must reads 👀