Celebs

Deze Gossip Girl-actrice is zwanger van haar tweede kindje

Als echte Gossip Girl-fan ben jij waarschijnlijk gék op elk nieuwtje dat er maar over de cast te verkrijgen is. Helaas is de serie al een tijdje afgelopen, maar niet getreurd: de hoofdrolspelers voorzien ons nog van genoeg juicy stories. Een van de actrices werd namelijk in Los Angeles gespot met een duidelijk groeiende babybuik!

Leighton Meester showt babybuik op paparazzi foto’s 

Leighton Meester kennen we allemaal van haar rol als Blair Waldorf uit Gossip Girl. Ze beviel in 2015 van dochtertje Arlo, samen met hubby Adam Brody. Nadat ze het maanden geheim heeft kunnen houden, liegen de foto’s er niet om. Er is een tweede kindje op komst. 

Hoewel het koppel dit grote nieuws nog niet naar buiten heeft gebracht, werd het gezin op 1 april samen gespot. Leighton droeg een tuinpak, waarin haar zwangere buik overduidelijk te zien is. Aangezien de 33-jarige actice sinds januari nergens meer is gespot, leverde dit veel publiciteit op. Daily Mail bracht de foto’s naar buiten en het nieuws verspreidde zich snel. Het koppel heeft nog niet gereageerd op de geruchten.

View post on Twitter

Wist je dat er een Gossip Girl reboot komt? Lees er hier alles over.

Bron: dailymail.co.uk | Beeld: Getty Images

Must reads 👀