News

Lars Veldwijk reageert op nieuwe liefde Monica Geuze

Deze week ging de eerste aflevering van de real ife-serie ‘Like Monica’ live, waarin het draait om de vlogster Monica Geuze. In de serie krijg je een kijkje in het leven van Monica. Je ziet haar met dochtertje Zara-Lizzy, haar vrienden en zelfs een nieuwe liefde… En daar heeft haar ex Lars Veldwijk nu op gereageerd.

Monica heeft nieuwe liefde

Als je de eerste aflevering van ‘Like Monica’ al hebt gezien, dan weet je dat ze een nieuwe lover heeft. Ze ging op date met Robbert en dat bleef niet bij één keer. Haar ex Lars Veldwijk vertrok nadat de relatie op de klippen liep in november voor zijn voetbalcarrière naar Korea en laat nu van zich horen via Instagram.

Lars Veldwijk is gekwetst

Hij plaatste onderstaande foto op Instagram naar aanleiding van de eerste aflevering en geeft toe dat hij is gekwetst. ”Ik zelf zal persoonlijk nooit slecht praten over de moeders van m’n kinderen in het openbaar of online, alleen leven we helaas in een wereld waar tegenwoordig alles online moet! Ik gun ze op recht al het geluk en liefde in de wereld!”

Inmiddels zijn Monica en Lars zo’n vijf maanden uit elkaar. Lars was er van op de hoogte dat Monica aan het daten was. Het schijnt dat Monica al na twee maanden weer aan het daten was geslagen. ”Monica en ik zijn nu 5 maanden uit elkaar, wat nooit makkelijk is als er een kind in het spel is en ook een gezamenlijk huis, we proberen het zo goed mogelijk te doen voor ZL en dat gaat nog met vallen en opstaan, hoe er aan het begin in de aflevering over me gesproken word, heeft mij verbaasd! Ik weet al 3 maanden dat Monica aan het daten is en heb daar nooit maar dan ook nooit een probleem van gemaakt! Ik wist op het moment dat ik vertrok naar Korea dat dit moment een keer ging komen!” aldus Lars. Wel geeft hij toe: ”Ik heb tot gister ( de eerste aflevering) nooit z’n naam geweten of maar ook iets uitgezocht! Het enige wat ik altijd heb aangegeven aan Monica is zodra zij iemand in het leven bij ZL wil laten ik daar graag van op de hoogte wil zijn en wil weten wie dat dan zou zijn.”

Is Lars ‘gevlucht’ naar Korea?

Daarnaast geeft Lars voor een keer duidelijk over de geruchten dat hij zou zijn ‘gevlucht’ naar Korea. Er werd namelijk geroepen dat hij een geldwolf zou zijn en niks om m’n kinderen zou geven. ”Mensen begrijp alsjeblieft dat je als voetballer niet altijd een keuze hebt waar je maar kan gaan voetballen.. en dat dit altijd een droom van mij is geweest om de wereld te zien, andere culturen te ontdekken en mooie ervaringen op te doen! Tuurlijk had ik ook alles anders willen zien en het liefst hier gewoond met m’n kinderen als een familie maar helaas loopt niet alles altijd zoals je wilt. Iemand die in het leger zit en op uitzending moet voor 6 maanden maakt die gene toch ook niet meteen een slechte vader?”

View post on Instagram
 

View post on Instagram
 

View post on Instagram
 

View post on Instagram
 

Beeld: Brunopress

Must reads 👀