Celebs

Problemen bij Meilandjes door coronavirus

Het coronavirus houdt ons dagelijks bezig. De familie Meiland heeft ook te maken met het coronavirus. Martien en Maxime delen openhartig de problemen met hun volgers via een Instagram Story.

Lege schappen in Frankrijk

Omdat Frankrijk strenge maatregelen heeft getroffen zijn ook daar alle supermarken leeggekocht. In een filmpje zie je een verontwaardige Martien die dit aan zijn volgers laat zien. De Meilandjes hadden besloten niet meer voor hun gasten te koken, maar omdat ook alle horecagelegenheden in het land op slot en grendel zijn is er geen andere keuze dan de handjes uit de mouwen te steken. Ze willen natuurlijk niet dat de gasten van Chateau Meiland verhongeren…

View post on Instagram
 

Geen aardappels en spaghetti

Martien laat zien dat de schappen met aardappels helemaal leeg zijn. Hij vertelt dat alle horeca gesloten is en dat alleen deze ‘supermarché’ nog open is. In het volgende shot staat hij voor een kaal schap. Hij wilde graag spaghetti carbonara maken voor zijn gasten, maar dat valt ook al in de soep. Arme Martien. 

Update: Gelukkig lijkt het inmiddels een stuk beter te gaan bij de familie Meiland. Martien zit alweer aan de wijn in het kasteel en ook aan eten geen gebrek, als we de stories op Maxime’s Instagram moeten geloven.

Bron: rtlboulevard.nl | Beeld: BrunoPress

Must reads 👀