Lifestyle

7 dingen om nu te doen als je binnen zit en je verveelt

Naast alle maatregelen die afgelopen donderdag werden genomen, is er nu ook besloten dat de scholen en horeca gelegenheden dicht moeten. Al deze maatregelen duren minimaal tot minstens 6 april. Dat zijn dus drie volle weken. Grote kans dat jij je af en toe verveelt en niks te doen hebt. Wij hebben een paar dingen verzamelt die jou de komende drie weken bezighouden. 

♢ Telefoon ordenen
Je telefoon staat waarschijnlijk voor grotendeels vol met screenshots of foto’s die je van andere hebt gekregen… Het is daarom heel goed om je mobiel op te schonen. Je hebt dan niet alleen meer ruimte op je mobiel, maar je mobiel zal ook veel sneller gaan. 

♢ Kledingkast opruimen
De winter- en zomercollectie in je kast. Bij de meeste mensen betekent dit een overvolle kast. Ga daarom je kledingkast helemaal uitpluizen, draag je alle kleding nog of kan je heel veel naar de kringloop brengen. Tip: gooi goede kleding nooit weg! Er zijn altijd mensen die het goed kunnen gebruiken.

♢ Indoor workouts
Buikspieroefeningen, yoga en andere activiteiten. Het is goed om in beweging te blijven. Het klinkt misschien gek, maar van niks doen kan je ook heel moe worden. Het is daarom goed om wel gewoon actief te blijven. Klik hier voor makkelijke workouts om thuis te doen.

♢ Eten koken of bakken
Lekkere koekjes of taarten bakken of een heel uitgebreid gangen diner maken. Je zal hier zeker een paar uur zoet mee zijn en daarna kan je lekker gaan genieten van het eindresultaat. Klik hier voor vijf baksels zonder oven.

♢ Netflix kijken
Netflix staat vol met goede series en films en er zijn deze maand ook weer nieuwe toegevoegd. Je hebt de aankomende periode genoeg tijd om een nieuwe serie te starten. Klik hier om te lezen welke series er nieuw zijn op Netflix.

♢ Nieuwe Spotify afspeellijsten maken
Zet jij ook vaak gewoon even snel een standaard Spotify afspeellijst op. Dan is dit het perfecte moment om je eigen afspeellijst te maken met al je favoriete liedjes erin. Je kan dan voortaan gewoon je eigen lijst op zetten… 😉

♢ Oude fotoboeken terugkijken
Niets is leuker dan oude foto’s terug kijken. Stuur hilarische oude foto’s naar je vriendinnen en lach er samen om. Zo houden jullie toch dagelijks contact!

Beeld: iStock