French manicure

Beauty door Redactie

Wil je jezelf een spetterende french manicure geven (een roze nagel met een spierwit randje erboven, zoals de sterren!) maar geen zin/geld/tijd om naar een nagelstudio te gaan? Dan doe je het toch lekker thuis ! Koop losse producten of, nog handiger, een french manicure setje. Deze zijn niet duur en overal verkrijgbaar: Etos, DA, Kruidvat, Trekpleister, Douglas of Ici Paris XL.

Benodigdheden (los of in een setje)

Lichtroze, naturelle nagellak

Witte nagellak

Doorzichtige topcoat nagellak

French manicure stickertjes

Hoe doe je het?

Lak je nagels eerst met de lichtroze, naturelle nagellak. Deze mag ook kleurloos zijn, maar lichtroze is soms nét even wat mooier. Laat de lak extra goed drogen! Na de éérste keer drogen doe je het nog een keertje opnieuw. Want je weet: twee dunne laagjes zijn veel beter dan één dikke.

Pak nu de witte stickertjes en plak dit op de nagels. Zorg ervoor dat het onder het 'witte gedeelte' van je nagel komt, omdat je boven het stickertje dus de witte lak moet aanbrengen.

Breng nu boven de stickertjes de witte nagellak aan, dus op het bovenste gedeelte van de nagel. Je hoeft maar een dun laagje aan te brengen.

Als de witte lak droog is, trek je heel voorzichtig de stickertjes eraf. Daarna lak je de gehele nagel met de doorzichtige topcoat nagellak. Deze laklaag beschermt de nagel tegen beschadigingen en geeft een mooi glansje.

Uitgeschoten? Helemaal niet erg. Doop een wattenstaafje is nagellakremover en haal je uitschotjes weg.

Herôme setje, 20,-