Series & Films

Hoe gaat het nu met de cast van Spangas?

Keek jij vroeger ook altijd naar Spangas? Een serie op NPO 3 waarin je het leven van de leerlingen op het Spangalis College kon volgen. Dit was dé Nederlandse tiener-soap waar elk klasgenootje over praatte. Het is alweer een aantal jaar geleden dat het eerste seizoen van start ging op tv. Ben jij benieuwd hoe het nu met de cast van Spangas gaat? Lees dan verder.

Zo gaat het nu met de cast van Spangas

1. Roos Metje Smit (Lana van Hamel)

Lana was de grote zus van de tweeling Flip en Tobias en haar vader was conrector van de school. Ze zat in de bovenbouw. Roos heeft na Spangas in een aantal films gespeeld. Ze was o.a. te zien in Radeloos, samen met haar on-screen broertje Marius Gottlieb. Ook zagen we haar in een aantal PLUS reclame's. Op dit moment is ze een zwangerschapsyoga-lerares en heeft ze een grote liefde voor vintage kleding.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Roos Metje (@roosmetje) on

2. Talisia Misiedjan (Avalanche Blokland)

Avalance was een enthousiaste en bazige leerling uit de bovenbouw. Ze organiseert graag evenementen op het Spangalis College en is duidelijk aanwezig. Talisa heeft nog in twee andere films gespeeld. Ze is een andere weg ingeslagen en is op dit moment manager van o.a. Jan Versteegh, Britt Dekker, Geraldine Kemper, Eva Clevenen en is co-owner van de podcast A Million Faces. Daarnaast is ze besties met Tim Hofman. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Talisia Misiedjan (@talisia90) on


3. Jasper en Marius Gottlieb (Flip en Tobias van Hamel) 

Tweelingbroers Tobias en Flip waren de jongere broertjes van Lana. Samen haalde het stel veel grappen uit. De twee mannen spelen in een aantal films zoals o.a. Verliefd op Ibiza en doen mee aan het kookprogramma Worsten Van Babel. Ook zijn ze goed bevriend met kok Hugo Kennis waar ze het kookprogramma mee samen deden. Marius is onlangs vader geworden. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jasper Gottlieb (@jaspergottlieb) on

4. Gaby Blaaser (Jolé Haagendoorn)

Jolé was een slim meisje die gek was op paardrijden. Ze zat in de bovenbouw en had verkering met Barry. Gaby heeft nog een rol in GTST gehad en deed mee aan Expeditie Robinson. Nu is ze vooral druk bezig met Instagram waar ze meer dan 300.000 volgers op heeft. En natúúrlijk kennen wij haar ook van de Nederlandse versie van De Bachelorette.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gaby Blaaser (@gaby.blaaser) on

5. Titia Hoogendoorn (Fay Picaroon)

Fay was een creatief meisje en fantaseerde veel. Zij zat in de onderbouw. Titia heeft ook nog in een aantal films gespeeld en in de serie Vakkenvullers maar is nu illustratrice en maakt podcasts. Deze gaan over politiek en probeert ze haar luisteraars bij te scholen over politieke onderwerpen. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Queen Of Content (@titiahoogendoorn) on

6. Tim Murck (Barry Hartveld)

Barry was een jongen uit de bovenbouw die niet graag op school wilde zijn. Hij had verkering met Jole en wilde graag vrijwillegerswerk doen. Tim was na zijn rol in Spangas nog te zien in het toneelstuk Romeo en Julia, had een gastrol in Baantjer en speelde in Feuten. Hij is getrouwd en heeft een zoon en een dochter.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tim Murck (@timmurck) on

7. Sebastian Wulff (Luxor de Haan)

Luxor was een student uit de onderbouw. Hij was vol energie en had veel verschillende interesses. Sebastian heeft na zijn rol in Spangas nog Villa Achterwerk gepresenteerd en schitterde in de serie Ravelijn. Hij is volgens zijn Instagram-bio nu een 'Amsterdamse cowboy in LA', waar hij nu ook woont.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sebastian Wulff (@wulffman89) on

8. Fatma Genç (Irmak Serkaya)

Irmak was voorzitter van de leerlingenraad en zat in de onderbouw. Ze is Turks en helpt haar vader vaak in de winkel. Fatma heeft na Spangas nog een paar acteerklussen gehad en had een relatie met haar collega Jasper Gottlieb (Flip van Hamel). Ze is onlangs getrouwd.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Fatma Genç- Hey Sister Hey (@fatmag88) on

Beeld: BrunoPress

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved