Films & Series

Netflix films: All The Bright Places

Heb je dit weekend geen plannen en wil je gewoon lekker op de bank ploffen en naar een cosy Netflix-film kijken? Iedere week delen wij een Netflix filmtip met je, zodat je voor alle movie nights genoeg inspiratie hebt. Voor deze week hebben we een heerlijk romantisch drama voor je. Lees je mee?

Netflix filmtip: All The Bright Places

Het is weer weekend, dus tijd voor een nieuwe Netflix filmtip. Deze week hebben we All The Bright Places op het lijstje staan. Deze romantische Netflix-film is gebaseerd op het boek van Jennifer Niven en je kan er heerlijk bij weg zwijmelen. Als je houdt van de ultieme zielige film, dan kun je met deze film je hart ophalen. De film volgt het verhaal van Violet Markey (Elle Fanning) en Theodore Finch (Justice Smith) die na hun ontmoeting elkaars leven voorgoed veranderen. Ze hebben namelijk een groot ding gemeen: beiden struggelen ze met een flinke lading emotionele baggage uit hun verleden.

Watch on YouTube

Heb je dus zin om dit weekend lekker op de bank te ploffen met je bestie, lover of moeder? Dan is de film All The Bright Places zeker een aanrader! Liever iets anders? Check dan bijvoorbeeld de Netflix filmtip van vorige week of de lijst met films en series die nieuw zijn op Netflix. 

Beeld: iStock