Celebs

Nikkie de Jager (NikkieTutorials) reageert op mensen die haar ‘boy’ noemen

Nieuwe week, nieuwe gossip-update vanuit celebville. Met deze week onder andere: Kim en Kourtney Kardashian gaan met elkaar op de vuist in het nieuwe seizoen van KUWTK, Lil’ Kleine vertelt hoe het nu verder gaat met TVOH, Maxime Meiland komt met haar eigen reality-show en NikkieTutorials reageert op mensen die haar ‘boy’ noemen. 

Maxime Meiland krijgt eigen reality-show

We moeten het nog even zonder de familie Meiland doen, maar gelukkig komt Maxime Meiland nu met haar eigen reality-show. In de nieuwe Linda.meiden-serie ‘Wat Wil Maxime?’ gaat over alles wat haar bezig houdt. Daten, carrière en haar leven in Frankrijk. We hoeven gelukkig niet lang te wachten, want de eerste aflevering staat al online! 

View post on Instagram
 

Nikkie de Jager reageert op mensen die haar ‘boy’ noemen

Het is nog niet lang geleden dat Nikkie de Jager (NikkieTutorials) in één van haar video’s bekend heeft gemaakt dat ze Transgender is. Ze krijgt heel veel positieve reacties van haar fans, maar er zijn ook een aantal die haar ‘boy’ noemen… Nikkie reageert nu op de reacties via Twitter. Ze schrijft: “HAHAHAHAAA… some of you think y’all REALLLLLLY clever calling me “he” and “boy” on my latest post…. you’re so funny, haha….. ya, get the fuck outta here,” she wrote on Twitter.” You go girl!! 

View post on Twitter

Kim en Kourtney Kardashian gaan op de vuist in nieuw seizoen KUWTK

Er is vaak drama tussen de Kardashians en dat kunnen we natuurlijk allemaal zien in hun show Keeping Up With The Kardashians. In het nieuwe seizoen dat gaat komen gaat het wel heel erg ver. De twee hebben een flinke woordenwisseling en uiteindelijk geeft Kim Kourtney een harde klap. Waar de ruzie precies over gaat is niet duidelijk, maar vanaf 26 maart begint het nieuwe seizoen van KUWTK en zullen we het gaan zien. 

Watch on YouTube

Teen Mom’ Catelynn en Tyler stappen opnieuw in huwelijksbootje

Catelynn en Tyler zijn bekend van het MTV-programma 16 & Pregnant en Teen Mom. De twee zijn ondanks alles nog steeds samen en stappen opnieuw in het huwelijksbootje. In een nieuwe Teen Mom-aflevering zeggen de twee opnieuw ‘Ja’ tegen elkaar. Ze gaan naar Hawai en daar heeft Catelynn een verrassing voor haar hubby. Een ceremonie waar ze elkaar opnieuw trouw beloven en waar ze in een steen moeten blazen om alle moeilijke gebeurtenissen uit het verleden weg te blazen. Vervolgens moeten ze de steen in het water gooien. 

Watch on YouTube

Noah Centineo en Lana Condor delen geheimen in leugendetectortest

De nieuwste film van To All The Boys I’ve Loved Before staat op Netflix, maar er is ook een leuke video van Noah en Lana (de grote sterren uit de film) waarin ze hun geheimen delen. Voor Vanity Fair gaan de twee een leugendetectortest doen. Om de beurt zitten ze aan de leugendetector en stellen ze elkaar vragen. Zo vraagt Noah bijvoorbeeld aan Lana of hij haar beste vriend is. Het antwoord? Check hieronder de te leuke video! 

Watch on YouTube

Bron: RTL Boulevard, Seventeen | Beeld: BrunoPress

Must reads 👀