Nivea Visage Young

Beauty door Redactie
1 van 3

Veel jonge meiden hebben last van een vette en dus glimmende huid, misschien jij ook wel. Vaak vertoont je huid dan ook onzuiverheden in de vorm van mee-eters en gerstekorrels. Dan wil je natuurlijk graag milde producten die je huid niet alleen goed reinigen, maar ook mooier maken.
Voor die meiden heeft Nivea een speciale lijn opgezet: NIVEA Visage Young. Alle NIVEA Visage Young producten bevatten actieve ingrediënten die de balans van een jonge huid helpen herstellen, die reguleren en mattifiëren.

NIVEA Visage Young Wash ’n Perfect!
NIVEA Visage Young heeft nu een nieuwe ‘ster’ aan het assortiment toegevoegd, de blauwe, transparante "Wash ’n Perfect!", een was/peel product voor de dagelijkse reiniging met een dubbele werking: de blauwe parels met melkzuur reinigen tot diep in de poriën en voorkomen zo onreinheden, en de milde microscrubdeeltjes ontdoen de huid van dode huidcellen en maken haar glad en zacht. Het resultaat is een frisse huid die zacht en soepel aanvoelt!
NIVEA Visage Young Wash ’n Perfect! wordt op een vochtige huid aangebracht en zachtjes met ronddraaiende bewegingen ingemasseerd en vervolgens met lauw water goed afgespoeld.
NIVEA Visage Young Wash ’n Perfect! kost € 5,99 voor 150 ml.

NIVEA Visage Young Beautiful!
Wie een vette huid heeft, zal niet snel veel make-up willen gebruiken, omdat die de huid te veel belast. Met NIVEA Visage Young Beautiful! kan de vette huid worden ‘omgetoverd’ tot een egale en stralende huid en krijgt zij een lichte tint. Dit dankzij lichtreflecterende pigmenten die zich aanpassen aan de eigen huidskleur en beslist niet de poriën verstoppen. De verzorgende crème is een olievrije, verfrissende formule met zuivere oceaanmineralen die de huid hydrateert.
NIVEA Visage Young Beautiful! kost € 6,89 voor 75 ml.