H2O Plus

Beauty door Redactie

H2O Plus, hèt huidverzorgingsmerk op het gebied van skincare, spa, bath & shower, fragrance en make-up, is nieuw in Nederland. Alle ingredienten van onze olievrije, op waterbasis ontwikkelde producten zijn afkomstig uit de zee.
Alles gebeurt bij hen onder één dak: van de productontwikkeling tot de distributie naar de shops over de hele wereld.
H2O Plus is het eerste huidverzorgingsbedrijf ter wereld dat zich volledig baseert op water. Alle producten bevatten de verzorgende elementen van de zee!

Verkooppunten
Je vindt H2O producten in de webshop (www.h2oplus.nl) en bij ICI Paris XL.

Getest!
Ik mocht de H2O Plus Oil-Controlling Hydrator testen. Dat is een gel die de huid stabiliseert en vocht inbrengt. De gel zorgt ervoor dat poriën niet meer verstopt raken en dat je huid minder glimt. Ideaal voor de jonge huid dus ! Je kunt de gel zowel ’s nachts als overdag te gebruiken.
Mijn ervaring met de Hydrator is dat het een ideale verzorging is voor elke dag. Hij maakt een vette huid (daar heb ik tijdens mijn maandelijkse perikelen soms wel eens last van) echt heerlijk schoon, opent je poriën en het resultaat is een normale, niet-vette huid. Ook fijn: je huid glimt niet meer zo en voelt lekker zacht en vooral heel 'schoon' aan.
Iets om zeker een vast plaatsje op je toilettafel te geven !

Ook mocht ik de Oasis24 Hydrating Booster testen. Dat is een gel in een pompje die je gebruikt na het reinigen van je huid. Hij zorgt ervoor dat je huid niet droog wordt en lekker zacht.
Ik merkte echt dat -ie werkte, zeker nu in de koude maanden. Dan zijn mijn wangen altijd best wel droog, en deze spray maakt je huid wat vochtiger (maar niet vet).
Ook vond ik de verpakking erg leuk: een soort pompje/spray in het blauw van de zee.