Lifestyle

Originele dingen om het jubileum van jullie relatie mee te vieren

Volgende week is het jullie dag en zijn jullie alweer een aantal jaar samen. Tijd om het te vieren, dus. Er is niets leuker dan een dagje quality time met je lover. Maar wat kunnen jullie gaan doen? Nou, er is genoeg te doen. Maar voor het geval jullie echt even geen inspiratie hebben, helpen we je een handje. Dit zijn originele dingen die jij en je lover samen kunnen doen om jullie jubileum te vieren.

Verrassingsreis boeken
Als jullie wel in zijn voor wat spontaniteit, dan is een verrassingsreis een heel erg goed idee. Jullie zullen wel even jullie portemonnee moeten trekken, want deze activiteit kost natuurlijk meer dan een etentje. Boek een verrassingsreis bij een organisatie, en kom er bij het vliegveld pas achter waar jullie naartoe gaan. Spannend!

Herhaal jullie eerste date
Ga op deze speciale dag terug naar waar het allemaal is begonnen. Hoe leuk is het om op jullie jubileum jullie eerste date te herhalen? Ga lunchen in diezelfde lunchzaak, maak diezelfde wandeling door het park en sla vooral niet dat ene plekje over waar jullie elkaar jullie eerste zoen gaven. Dit kan niet anders dan een groot succes worden.

Overnachting in hotel in eigen stad
Een overnachting in een andere stad is leuk, maar jullie kunnen voor de verandering ook eens in een hotel in eigen stad overnachten. Beleef een gezellige staycation in jullie eigen stadsie, maar met de luxe van een hotel. Het geld dat jullie normaal zouden besteden aan activiteiten in de stad, kunnen jullie nu besteden aan roomservice en allerlei andere luxe. 
Thuis, samen drie gangen diner maken
Als jullie budget niet heel groot is, of als jullie gewoon geen zin hebben om de deur uit te gaan, dan is een drie gangen diner in huis hartstikke leuk. Maak jullie lievelingsgerechten en geniet van het eten onder het genot van een heerlijke fles wijn. Het is extra leuk als jullie jezelf ook nog luxe kleden. Vergeet vooral niet de kaarsjes aan te steken, een muziekje aan te doen en vooral te genieten.

Maak een plakboek met al jullie favo foto’s en momenten
Haal wat snacks in huis en ga een middagje samen knutselen. Laat al jullie leukste foto’s afdrukken en plak ze in een plakboek. Schrijf hier ook verhalen in over herinneringen die jullie samen hebben gemaakt. Heel leuk om te maken en ook nog eens heel leuk om te hebben.

Bezoek een cabaretvoorstelling
Een avondje lachen past perfect bij deze vrolijke dag, dus het is een goed idee om een bezoekje te brengen aan een leuke cabaretier. Boek tickets op de eerste rang, en geniet van een avondje vol leuke grappen. Dit kan niet anders dan een succes worden.

Beeld: iStock