Lifestyle

Deze tekenen wijzen erop dat jij heel erg veel van eten houdt

Food is life, als het aan jou ligt. Jij staat ‘s ochtends op met de gedachte wat je ‘s avonds gaat eten, en gaat naar bed terwijl je nadenkt over wat voor een maaltijd er morgenvroeg op de planning staat. Eten is voor jou heel erg belangrijk en is als het ware als een rode draad in je leven. Herkenbaar? Deze tekenen wijzen erop dat jij heel erg veel van eten houdt.

Op het terras ga je nooit alleen iets drinken
Jij gaat echt niet het terras op om alleen een drankje te doen. Nee, jij neemt absoluut een kijkje op de menukaart om te zien wat er te snacken valt. Nacho’s met kaas, of stokbrood met kruidenboter? Of gewoon allebei? Heerlijk.

Jij bekijkt altijd online de menukaart voordat je uiteten gaat
Je kunt wachten tot je bij het restaurant bent om de menukaart te bekijken, maar je kunt ook gewoon van tevoren al wat research doen. Als het eenmaal duidelijk is waar jullie gaan eten, dan bekijk jij de website om te zien wat er allemaal te eten valt. Zo kun jij je de hele dag verheugen op die oh zo lekkere maaltijd.

Er ligt altijd wel iets aan eten in je schooltas
Jij hebt altijd wat koekjes in je tas zitten, voor het geval dat je honger krijgt. En als het geen koekjes zijn, dan is het wel een stuk fruit of een zak met snoepjes. Want stel je eens voor dat je honger krijgt en er geen eten in de buurt is… Nee, dat gaat jou niet gebeuren.
De helft van je loon gaat op aan etentjes
Op payday kan jouw dag al niet meer stuk, want er is dan weer genoeg geld om uit te geven aan eten. Waar vriendinnen hun geld liever uitgeven aan make-up en kleding, gaat de helft van jouw loon iedere maand weer op aan eten. 

Tijdens een avondje bankhangen mogen de nodige hapjes niet ontbreken
Een filmavond is niet compleet zonder popcorn, nacho’s en andere snacks. Je denkt toch niet dat jij zonder wat te eten naar een film gaat zitten kijken? Jij pakt altijd groots uit en houdt ook bijna altijd wat over. Beter te veel dan te weinig, toch?

Je bent s’ ochtends al bezig met wat je s’ avonds gaat eten
Dat je in de avond gaat eten staat vast. Maar wat je gaat eten, dat weet je nog niet. Een vraag die jij iedere dag aan je ouders stelt is dan ook: ‘Wat eten we vanavond?’. Wanneer je ouders niet koken stel jij jezelf de vraag. Dan heb je nog de hele dag de tijd om het beste gerecht voor het avondeten te bedenken.

Beeld: iStock