Beauty

Sabon

Vorig jaar ging ik een keer in Utrecht shoppen (een van mijn favoriete winkelsteden), en opeens kreeg ik een zeepbel in mijn gezicht. Niet zomaar een zeepbel, van een bellenblazend kindje ofzo, maar een heerlijk ruikende bel. Het kwam uit een winkel rechts van me, de gevel gaf "Sabon" aan. Een zeepjeswinkel! dacht ik blij. Altijd leuk!

Toen ik binnenstapte, was het niet zomaar een zeepjeswinkel. Er stond vanalles op de planken aan de wanden: bodylotions, scrubs, douchegels, geschenkpakketjes en nog veel meer. En natuurlijk zeep: in overvloed ! Bij de kassa stonden grote blokken zeep - in alle soorten kleuren, vormen en geuren - die je zelf af kon wegen. Maar ook leuke kleine zeepjes en cadeauzeepjes vond ik in de winkel.

Een aardige verkoopster hielp me en vroeg wat voor geuren ik lekker vond. Aangezien ik van zoet hou, probeerde ze een aantal geurtjes 'op me uit': vanille, rozen, lavendel, appel... Allemaal te lekker voor woorden. Uiteindelijk ging ik de deur uit met een vanille bodyscrub en lavendel-appel (nooit geweten dat dat een gouden combi is!) buttercream.

Dus als je een leuk cadeautje zoekt of jezelf eens goed wil verwennen, stap dan eens binnen bij Sabon. Het is ook online te koop via www.sabon.nu, maar ik raad je aan om eerst eens naar een winkel te gaan. Dan kun je eerst alles rustig uitproberen, krijg je goed advies en stap je altijd met iets de deur uit wat perfect bij jou past.
Sabon producten zijn niet goedkoop, maar je doet er superlang mee en de kwaliteit is super. Als voorbeeld: de bodymilk maakt je huid écht zacht, de zeep blijft lekker ruiken (niet maar een paar minuutjes) en de scrub is echt goed voor je velletje.

Leuk weetje: Oprah is ook helemaal fan van Sabon (vertelde ze in één van haar shows en in haar tijdschrift O! Magazine). En oja, de producten zijn allemaal op 100% natuurlijke basis.

Inmiddels heeft Sabon een heleboel verkooppunten in Nederland:

Breda
Den Bosch
Rotterdam (met spa waar je een massage, pedicure, manicure & schoonheidssalon vindt!)
Utrecht
Kalverstraat Amsterdam
Leidsestraat Amsterdam
Arnhem
Maastricht

Mijn favoriete Sabon items:

Lavender/Apple buttercream

Vanilla/Coconut bodyscrub

Vanilla Body Gel Polisher

LOVE dit artikel
1 meid heeft deze blog geloved