Beauty

Vaseline

Vaseline is een oud product wat nog steeds superhip is. Het eerste potje, genaamd "Vaseline Petroleum Jelly", werd al in 1859 op de markt gebracht! Oorspronkelijk was het een zalfje dat arbeiders gebruikten tegen brandwonden en schaafplekken.

Inmiddels is het assortiment van Vaseline Intensive Care, want zo heet het merk voluit, flink uitgebreid. Er zijn diverse lotions: Hand & Nail, een lotion die de nagels versterkt (Essential Moisture), een bodylotion voor de droge huid (Derma Care), een ongeparfumeerde bodylotion die geschikt is voor de zeer gevoelige huid en Aloë Fresh (een zachte verfrissende en verkoelende bodylotion met aloë vera en komkommer).

Daarnaast heeft Vaseline Intensive Care ook drie deodorants: een milde deodorant, een anti-transpirant en een frisse Aloë Fresh deodorant.

Mijn favoriet blijft toch de good old Vaseline in een potje (die nog steeds Petroleum Jelly heet!). Ik gebruik 'm voor schrale plekjes, gescheurde nagelriemen en kleine wondjes. Het is geen wondercrème ofzo, maar het maakt je huid wel lekker zacht en ruikt niet te sterk.
Ook fijn: de Lip Therapy. Zit in een handig plat potje - dus gaat makkelijk mee in je tas - en smeert lekker uit. En kost maar 2 euro !

Vaseline Derma Care Bodylotion, € 5.78

Vaseline Pure Petroleum Jelly, € 5.44

Vaseline Lip Therapy Met SPF-factor, € 1.99

Tyra Banks is ook helemaal Vaseline gek ! Bekijk dit hilarische filmpje (is natuurlijk een parodie op Oprah Winfrey met haar 'favourite things' show).

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved