Beauty

Tea Tree

Vraag meiden naar een favo beautyproduct, buiten lipgloss en mascara om, dan is vaak het antwoord: Tea Tree oil. Ik wilde nu eindelijk wel eens weten wát dat nu was, en ging op onderzoek uit.

Op een gegeven moment kreeg ik een persbericht binnen. De kop luidde: "AUSTRALISCHE WONDEROLIE VEROVERT NEDERLAND…" Daar moest ik meer van weten!

Quotes op het Girlscene forum over Tea Tree:

  • "Favoriete gezichtcreme: Tea Tree voor m'n puistjes!"
  • "Met mijn puistjes ben ik echt uit wanhoop naar de schoonheidsspecialiste geweest, en die gaf me tea tree gel, is echt zoo lekker, het ruikt een beetje naar lavendel! En je kan het ook nog eens op je hele gezicht smeren"
  • "Wat gebruik ik tegenmijn puistjes? Tea Tree!! Eke dag voor het slapen gaan was ik het hiermee en dan doe ik vervolgens op de rode plekjes/puistjes Tea Tree oil, en het helpt echt heel goed rode vlekjes gaan weg en je puistjes worden minder, naar een tijdje word je huid mooi egaal en vlekjesvrij, daarnaast heb ik ook de dag/nachtcreme daarvan, en de scrub die gebruik ik 1x per week, die is ook echt helemaal super. De hele serie is gewoon te koop bij Kruidvat en die potjes kosten ongeveer 2/3 euro per stuk..."

Natuurlijke huidverzorging is op dit moment populair aan het worden. Veel mensen willen steeds meer alléén nog producten met een natuurlijke oorsprong gebruiken. Vooral bij huidvriendelijke “probleemoplossers”, bijvoorbeeld middeltjes tegen puistjes

.Australiërs hebben al lang geleden ontdekt wat nu ook in Nederland aan populariteit begint te winnen: de Tea Tree Producten van Thursday Plantation. Deze lijn op basis van 100% pure Tea Tree Oil biedt een 100% natuurlijke huidverzorging én effectieve eerste hulp bij een heleboek alledaagse problemen!

 Tea Tree Oil is een zuiverende etherische olie, afkomstig van de boom ‘Melaleuca Alternifolia’ (oftewel theeboom). Deze bijzondere boomsoort groeit van oorsprong in de moerasgebieden aan de Australische Oostkust. In Australië wordt deze bijzondere olie, die een heleboel wonderlijke eigenschappen heeft, al eeuwenlang gebruikt voor huidverzorging en effectieve hulp bij diverse ongemakken.

Maar wat doet deze olie nou?

Met deze olie ben je goed voorbereid op kleine ongemakken zoals kwallen- of insectenbeten, schaafplekjes of andere kleine wondjes. Ook bij verkoudheid en kalk- en schimmelnagels helpt het.

Tea Tree Lotion

Nu heb je deze olie niet alleen in 'olievorm'! Het zit ook in de Tea Tree Lotion. Deze verzorgt en verzacht de huid snel na het zonnen en is een kalmerend product als je verbrand bent of een kwallen- of insectenbeet hebt. Ook werkt het na het scheren, zodat je huid lekker snel herstelt en je geen rode bultjes krijgt.

Tea Tree Huidzuiverende Schuimgel

  Deze schuimende, zeepvrije gezichtsreiniger is geschikt voor dagelijks gebruik. Dit product helpt puistjes en mee-eters tegen te gaan. De Tea Tree Huidzuiverende Schuimgel reinigt tot diep in de poriën, kalmeert, verzorgt en verzacht de huid.

En verder...

In het Tea Tree assortiment vind je ook nog o.a een shampoo, lippenbalsem, keeltabletten en tandpasta !

Je vindt Tea Tree bij een heleboel drogisterijen, reform- gezondheidswinkels en apotheken.

LOVE dit artikel
1 meid heeft deze blog geloved