News

Monica Geuze krijgt doodsbedreigingen na goodiebox

Een tijd geleden lanceerde Monica Geuze in samenwerking met The Boxing Club haar eigen goodiebox. De box, waar onder andere het exclusieve tijdschrift van Monica zat, zou een waarde van zo’n €300 moeten hebben. Helaas werden fans enorm teleurgesteld en beschuldigden ze haar zelfs van oplichting. Het gaat zelfs zo ver, dat ze nu met de dood wordt bedreigd.

Monica Geuze krijgt doodsbedreigingen

Ze heeft er hele leuke reacties op gehad en bedankt fans daarvoor. Een ander deel van de klanten is niet zo blij is, maar dan ook echt niet blij, volgens Monica. ”Ze zijn mega aan het schreeuwen en doen. Ik snap het, als je niet tevreden bent, ben je niet tevreden. Er zijn gewoon bepaalde dingen qua communicatie niet goed gegaan en ik baal daar echt ontzettend van. Ik vind het gewoon echt kut. De inhoud van de box was niet bij iedereen hetzelfde, dus dat verklaart waarom sommige mensen het wel leuk vinden en andere mensen niet. Je kunt gewoon niet iedereen tevreden houden”.

Bizarre berichten

Waar het eerst nog bleef bij wat boze tweets en DM’s, krijg Monica Geuze inmiddels haatreacties en doodsbedreigingen. Ze leest er een aantal voor in haar vlog: ”Het is zo bizar wat voor berichten ik nu krijg: Ik krijg letterlijk berichten met ‘kankerhoer’ en ‘je moet nu dood’ en ‘ze koopt morgen weer een nieuwe Chanel-tas”. aldus een geëmotioneerde Monica. Ze vertelt dat ze deze box niet alleen heeft ontwikkeld en dus de fout niet alleen bij haar ligt. Daarna benadrukt ze nogmaals hoe erg ze het vindt.

Watch on YouTube

Ben je niet tevreden met de box? Dan kun je contact opnemen met The Boxing Club en/of de box terugsturen.

Beeld: Brunopress

Must reads 👀