Lifestyle

Waarom sexting zorgt voor een beter seksleven

Jij en je lover zijn nog steeds dol op elkaar, maar de vonken spatten er al een tijdje niet meer vanaf. Konden jullie in het begjn van de romance niet van elkaar afblijven, nu ben je al blij als jullie de een keer per week halen. Oef. Gelukkig hebben wij de oplossing voor je, want met een potje sexting wordt het vuur tussen jou en je liefje weer aangewakkerd. Lees snel verder als je benieuwd bent hoe. 

Sexting: let op de gevaren

Elkaar met spannende berichtjes in the mood brengen voor een echte vrijpartij: dat wordt ook wel sexting genoemd. En nee, dan hoef je écht niet naakt voor de camera te gaan dansen. Een spannend berichtje sturen telt ook al mee. Let er wel op dat je dit alleen doet met iemand die je vertrouwt. Spannende foto’s en berichtjes naar een vage bekende sturen is nooit een goed idee. Is er iemand in je leven die je 100 procent vertrouwt en waar je je geen zorgen hoeft te maken dat je spicy berichtjes bij de verkeerde terecht komen? Let’s go!

Het is een handige manier om je relatie weer wat spannender te maken
Hoewel je in een ideale wereld natuurlijk helemaal niets nodig hebt om samen met je lief de vonken ervan af te laten spatten, is dat natuurlijk niet zo realistisch. Zeker wanneer je niet meer zo in love bent als in het begin van de relatie. Sexting kan dan de oplossing zijn om de boel wat spannender te maken. 

Het is het ideale voorspel voor als jullie beiden druk zijn
Hebben jij en je schatje weinig tijd om een heel weekend samen met ‘Netflix en chill’ in bed door te brengen? Super jammer natuurlijk. Hoewel wij een voorstander zijn van wat quality time voor elkaar, is het wel begrijpelijk dat het niet altijd lukt om een weekend in bed te cocoonen. Elkaar wat spicy berichtjes sturen kan dan de uitkomst zijn. Als jullie twee lovebirds elkaar tijdens de werk- of schooldag wat sexy berichtjes appen, kan dat een hele fijne opwarming zijn voor een wilde avond. Je bent als het goed is dan al zo opgewarmd, dat in the mood komen met een massage, kaarsjes of een lange knuffelsessie niet meer nodig is. 

Je leert aan te geven wat je écht fijn vindt
Door aan sexting te doen, stap je over een bepaalde schaamte heen. Daar heb je ook weer wat aan in bed. Misschien vind je het hartstikke eng om aan je wederhelft te vertellen waar je precies zin in hebt. Achter de veiligheid van je scherm hoef je je minder druk te maken over je woorden en hoe dit overkomt op je liefje. Wanneer je hem of haar in real life aankijkt is het misschien toch wat spannender om je hart te luchten over waar je precies zin in hebt. 

Het geeft je afleiding
“Ik kan niet wachten tot je thuis bent.” Oehla la! Hoe spannend is het om zo’n berichtje van je vriend of vriendin te krijgen? Gegarandeerd dat jij de rest van de dag met je hoofd bij jou en je lover bent. Erg handig voor je productiviteit is het waarschijnlijk niet, maar een leuke dag heb je in ieder geval wel 😉

Beeld: iStock

Must reads 👀