News

Deze deelnemers doen mee aan First Dates met BN'ers

Ben jij ook zo iemand die ’s avonds helemaal klaar gaat zitten voor weer een nieuwe aflevering van First Dates? Dan hebben we goed nieuws voor je! Op Valentijnsdag is de eerste aflevering van alweer het zesde seizoen van First Dates te zien, maar dit is niet zómaar een aflevering. Dit seizoen wordt ingeluid met Bekende Nederlanders.

First Dates met BN'ers

De deelnemers gaan net als in een normale aflevering op date. Ze gaan uiteten in het restaurant dat speciaal voor het programma First Dates gemaakt is. Tussen al de gerechten door leren ze elkaar kennen, na het eten verschijnt de rekening… Wie oh wie gaat het etentje betalen? Na het afrekenen is het moment dan eindelijk daar, willen ze elkaar nog een keer zien of toch niet?

Dit zijn de BN’ers die met het speciale seizoen meedoen:

  • Stylist Maik de Boer
  • Vlogster Yvonne Coldeweijer
  • Zangeres en musicalster Mariska van Kolck
  • Radio-dj Giel Beelen
  • Presentator en producent Sipke-Jan Bousema

Op Valentijnsdag verschijnt de eerste aflevering 

Zou Giel Beelen in de zevende hemel zijn, na de First Dates? Mariska van Kolck heeft een date met de grote muziekliefhebber John.

“Ik vind het heel leuk om eens buiten mijn comfortzone te gaan. Je weet nooit wat het oplevert. Dat is toch harstikke leuk,” zegt Maik. Alleen op de rode loper vindt hij maar niks, dus zoekt hij een partner. Natuurlijk niet alleen voor de rode loper ;-) “Er zijn veel die het lukt , ja. Maar of dat bij mij het geval is, ga je nog meemaken,” voegt hij nog toe.

Ondanks dat ze al een figuur too die for heeft, is vlogster Yvonne Coldeweijer toch gekoppeld aan een personal trainer Koen. Hoe ‘awkward’ is het om iemand van Tinder tegen te komen? Sipke-Jan Bousema komt in deze situatie terecht en dat willen we natuurlijk niet missen!

Kijk daarom de First Dates Valentijnsaflevering op 14 februari om 19:25 uur op NPO 3.

Bron: cosmopolitan.nl, showniews.nl, tvgids.nl, facebook.nl | Beeld: BNNVara

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved

Plaats als eerste een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook