Travel

Je kunt nu voor € 40 met de trein naar Londen!

Trommel je bffs maar vast op, want we hebben iets leuks. Vanaf 30 april reis je namelijk rechtstreeks met de trein van Amsterdam naar Londen. Binnen vier uur sta jij in het centrum bij Piccadilly Circus en kan jouw citytrip beginnen. De kaartverkoop is gestart, dus boek snel jouw trip via de link hieronder!

Boek hier jouw treintickets naar Londen!

Rechtstreeks met de trein naar Londen

Goed nieuws voor alle meiden die dol zijn op citytrips! Voorheen moest je met de trein nog overstappen, als je naar Londen wilde. Vanaf 30 april is dat verleden tijd en reis je rechtstreeks met de trein vanaf Amsterdam naar Londen, yes!

De Eurostar brengt je binnen 4 uur en 10 minuten vanaf Amsterdam Centraal naar het station Londen St. Pancras. Woohoo! Liever niet vanaf Amsterdam vertrekken? Vanaf Rotterdam gaat de rechtstreekse trein vanaf 18 mei rijden. Voordeel: je bent dan maar 3,5 uur onderweg.

Duurzaam en goedkoop

Eurostar stoot per passagier 80% minder CO2 uit dan een vergelijkbare vlucht. Vanaf € 40 boek je jouw citytrip met de trein naar Londen al. Een citytrip met de trein is dus niet alleen een stuk duurzamer, maar ook een stuk voordeliger dan met het vliegtuig! Tijd om een citytrip te plannen dus.

De kaartverkoop is gestart en de verwachting is dat het snel gaat, dus wees er snel bij. Gooi die datumprikker er maar uit en let's go!

Boek hier jouw treintickets naar Londen!

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved